counter

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξεκινά εκπομπή "απέναντι" από την Ναταλία Γερμανού

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξεκινά εκπομπή "απέναντι" από την Ναταλία Γερμανού
Σίσσυ Χρηστίδου: Ξεκινά εκπομπή "απέναντι" από την Ναταλία Γερμανού

Σίσσυ Χρηστίδου Ναταλία Γερμανού

Εκπομπή και μάλιστα απέναντι από την αγαπημένη της φίλη και πρώην συνεργάτιδα, Ναταλία Γερμανού, ξεκινά η Σίσσυ Χρηστίδου από την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου. Μάλιστα, μαζί της θα είναι και ο Παύλος Σταματόπουλος, στενός της φίλος, κουμπάρος κι επίσης πρώην συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού.

Μην νομίζετε πως η Σίσσυ Χρηστίδου θα κάνει κάποια βραδινή εκπομπή που θα παίζει τις Παρασκευές στις 23.45... Η παρουσιάστρια, δεν πάει να ανταγωνιστεί το "Η Γερμανού ξανάρχεται", αλλά την καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο Sfera 102,2, που κάνει με τον Βασίλη Δρυμούση στις 6 το απόγευμα. Σε ανταγωνιστική συχνότητα, στον "Λάμψη 92,3", ακριβώς την ίδια ώρα, θα εκπέμπει η Σίσσυ Χρηστίδου παρέα με τον Παύλο Σταματόπουλο. Έτσι, Χρηστίδου και Σταματόπουλος θα είναι απέναντι από Γερμανού και Δρυμούση, με τους οποίους συνεργάστηκαν στο "Μες στην Καλή Χαρά".

Για να δούμε λοιπόν ποια από τις δύο κυρίες, Ναταλία Γερμανού και Σίσσυ Χρηστίδου αναμένεται να πάρει προβάρδισμα στους πίνακες ακροματικότητας των ραδιοφώνων...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR