counter

Θ. Ζαγοράκης - Ι. Λίλη: Το παραμυθένιο party γενεθλίων της κόρης τους

Θ. Ζαγοράκης - Ι. Λίλη: Το παραμυθένιο party γενεθλίων της κόρης τους
Θ. Ζαγοράκης - Ι. Λίλη: Το παραμυθένιο party γενεθλίων της κόρης τους

Ένα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο σκηνικό στήθηκε σε παιδότοπο στην Καλαμαριά, το απόγευμα της Τετάρτης 1 Ιανουαρίου για το πάρτι γενεθλίων της Μαρίας Ζαγοράκη, που έγινε 7 χρόνων. Ο 40χρονος σύμβουλος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ με την 36χρονη σύζυγό του, τη μικρή εορτάζουσα και τον 3 ετών γιο τους Ιωάννη έφτασαν στον χώρο λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησαν οι δεκάδες καλεσμένοι τους.

Ανάμεσά τους ήταν συγγενείς και στενοί φίλοι του ζευγαριού, όπως επίσης συμμαθητές της μικρής Μαρίας με τις οικογένειές τους. Η Ιωάννα Λίλη, που υποδεχόταν χαρούμενη τους καλεσμένους, είχε φροντίσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του πάρτι.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη ήθελαν να το πάρτι της κόρης τουσνα μείνει αξέχαστο και στα δυο τους παιδιά αλλά και στους καλεσμένους μικρούς φίλους που έσπευσαν να φέρουν τα δωράκια τους και να παίξουν με τη Μαρία και τον Ιωάννη.

Τη μικρή 7χρονη Μαρία και τον αδερφούλη της υποδέχτηκε ένας ξυλοπόδαρος χαρίζοντας τους ένα μπαλόνι. Τα αναμνηστικά δώρα για τους μικρούς καλεσμένους ήτα ξύλινοι Άϊ Βασίληδες με ζαχαρωτά. Η Ιωάννα Λίλη δεν παρέλειψε και τα δώρα για τους μεγάλους καθώς είναι πολύ καλή οικοδέσποινα. Οι μεγαλύτεροι της παρέας πήραν σαν δώρο χριστουγεννιάτικες γυάλινες μπάλες.

Την τούρτα της μικρής Μαρίας που έγινε 7 χρονών στόλισε η αγαπημένη της κούκλα Barbie και τα 7 ροζ κεράκια τα οποία έσβησε η ίδια παρέα με τους φίλους της. Ήταν ένα πάρτι το οποίο θα μείνει αξέχαστο καθώς ήταν άψογα οργανωμένο και όλοι διασκέδασαν με τα ξωτικά, τους χιονάνθρωπους, τα στολίδια και τα γλυκίσματα που είχαν ετοιμάσει στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

Cover OK! 427

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR