counter

Η ευτυχισμένη μαμά φωτογραφήθηκε με τα νεογέννητα διδυμάκια της!

Η ευτυχισμένη μαμά φωτογραφήθηκε με τα νεογέννητα διδυμάκια της!
Η ευτυχισμένη μαμά φωτογραφήθηκε με τα νεογέννητα διδυμάκια της!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Με τα δίδυμα παιδιά της στην αγκαλιά της φωτογραφήθηκε η διάσημη τηλεπερσόνα Κim Zoldiac σε αμερικάνικο εβδομαδιαίο περιοδικό.  Η 35χρονη σταρ του αμερικάνικου Real Housewives, Kim, στις 25 Νοεμβρίου έγινε μαμά για τέταρτη φορά και δείχνει να βιώνει την πιο ολοκληρωμένη περίοδο στην ζωή της. Η νεογέννητη κόρη της και ο νεογέννητος γιος της, Κaia και Κane αντίστοιχα, είναι για εκείνη η δίδυμη ευτυχία της. Η Κim καθ’όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν παρέλειπε να τροφοδοτεί τους λογαριασμούς της στα social media ενημερώνοντας τους 759.000 ακολούθους της για την πορεία της εγκυμοσύνης της.

Έχοντας πια φέρει στον κόσμο τα παιδιά της, δείχνει να έχει επανέλθει στην πρότερη σιλουέτα της και απαστράπτουσα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού συστήνοντας στο κοινό τους καρπούς του έρωτά της με τον σύζυγό της, 28χρονο ποδοσφαιριστή Κroy Biermann. 

Η Κim Zoldiac στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μίλησε μεταξύ άλλων και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της καθώς τα παιδιά γεννήθηκαν στον 8ο μήνας κύησής της ενώ οι τιμές πίεσης του αίματός της ήταν υψηλές. Η γέννηση των παιδιών της για εκείνη, όπως εξολομογείται είναι ένα θαύμα, χωρίς ακόμα να έχει πιστέψει ότι πλέον είναι μητέρα 6 παιδιών.

Τα νεογέννητα παιδιά της απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό κλέβοντας την παράσταση με την γλυκύτητα και τρυφερότητά τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR