counter

Η τηλεπερσόνα Κim Zolciak γέννησε πριν λίγες ημέρες δίδυμα & μας δείχνει την ανύπαρκτη κοιλιά της

Η τηλεπερσόνα Κim Zolciak γέννησε πριν λίγες ημέρες δίδυμα & μας δείχνει την ανύπαρκτη κοιλιά της
Η τηλεπερσόνα Κim Zolciak γέννησε πριν λίγες ημέρες δίδυμα & μας δείχνει την ανύπαρκτη κοιλιά της

Η διάσημη τηλεπερσόνα Kim Zolciak λίγο πριν τον ερχομό των δίδυμων παιδιών της- που έφερε στον κόσμο στις 25 Νοεμβρίου -, δεν παρέλειπε να τροφοδοτεί τους λογαριασμούς της στα social media ενημερώνοντας τους 759.000 ακολούθους της για την πορεία της εγκυμοσύνης της. Ακόμα και αν έχουν μεσολαβήσει ελάχιστες μέρες μετά την γέννα της, η Kim Zolciak συνεχίζει να αυτo - φωτογραφίζεται αυτή τη φορά με επίπεδη κοιλιά που σε τίποτα δεν θυμίζει την προηγούμενη.

Η 35χρονη σταρ του αμερικάνικου Real Housewives ,Kim, έγινε μαμά για 5η φορά. Λίγες μέρες πριν την γέννα της η Kim απτόητη μπροστά από τον καθρέπτη της, με το κινητό της ανά χείρας δεν δίσταζε να βγάζει selfie photos συνόδευοντάς τες με λεζάντες: "Τα δίδυμα παιδιά μου θα είναι κοντά μου αυτό το μήνα, 'Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και τόσο πολύ… έγκυος!" θέλοντας να εκφράσει το καμάρι και την περηφάνια που νιώθει που σε λίγο καιρό θα γίνει για πέμπτη φορά μητέρα.

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου η Κim Zolciak ανήρτησε νέα φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter αυτή τη φορά έχοντας στόχο να αναδείξει την επίπεδη κοιλιά της. Συνόδευσε την φωτογραφία με λεζάντα: "Η κοιλιά σχεδόν έχει φύγει" εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της που το σώμα της έχει αρχίσει να επανέρχεται στην μορφή που είχε πριν την εγκυμοσύνη της.

Η Κim πόζαρε στον φακό με χαμόγελο φορώντας μια μαύρη φόρμα που την κολάκευε αρκετά. Σύμφωνα με Daily Mail, η Κim Zolciak μόλις τέσσερις ημέρες μετά την γέννα της απολάμβανε βόλτες εορτάζοντας μαζί με την οικογένειά της και τα δύο νέα μέλη της την Ημέρα των Ευχαριστιών.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR