counter

Η Δέσποινα Βανδή για ψώνια με την Μελίνα. Αγόρασε στέκες και κοκαλάκια στην κόρη της

Η Δέσποινα Βανδή για ψώνια με την Μελίνα. Αγόρασε στέκες και κοκαλάκια στην κόρη της
Η Δέσποινα Βανδή για ψώνια με την Μελίνα. Αγόρασε στέκες και κοκαλάκια στην κόρη της

Η Δέσποινα Βανδή βγήκε στη Γλυφάδα συνοδευόμενη από την κόρη της, Μελίνα, για να κάνει τις Χριστουγεννιάτικες αγορές της. Η τραγουδίστρια, επιλέγει πολύ συχνά την περιοχή της Γλυφάδας για την έξοδό αλλά και τα ψώνια της μιας και είναι πλέον κάτοικος των νοτίων προαστίων και συγκεκριμένα της περιοχής της Βούλας. Τώρα μάλιστα που πέρασε τις μέρες των Χριστουγέννων στην Αθήνα, οι εξορμήσεις της στην περιοχή κοντά στο σπίτι της ήταν συχνές. Ο λόγος της παραμονής της Δέσποινας Βανδή στην Αθήνα, είναι οι πρόβες για το show The Voice, στο οποίο θα συμμετέχει ως coach.

Η Δέσποινα Βανδή, εμφανίστηκε ντυμένη casual, επιλέγοντας κόκκινο καρό κολάν, biker boots, μαύρο παλτό μέχρι το γόνατο και μεγάλα γυαλιά ηλίου με καθρέπτες. Στο ίδιο στυλ και η κόρη της, Μελίνα, που επέλεξε κολάν με prints και μαύρο δερμάτινο μπουφάν. Μαμά και κόρη, αφού άφησαν το αυτοκίνητο σε parking της περιοχής, περπάτησαν για αρκετή ώρα στην οδό Αγγέλου Μεταξά, κοιτώντας τις βιτρίνες των καταστημάτων. Μάλιστα, μπήκαν σε μαγαζί με αξεσουάρ κι έμειναν μέχρι η Μελίνα να επιλέξει αντικείμενα της αρεσκείας της.

Η Δέσποινα Βανδή, κρατούσε από το χέρι την κόρη της Μελίνα κι όπως φάνηκε, η έξοδος για ψώνια, ήταν αφιερωμένη εξ' ολοκλήρου στις ανάγκες της νεαρής δεσποινίδας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR