counter

H Fergie και ο Josh Duhamel βάφτισαν το γιο τους!

H Fergie και ο Josh Duhamel βάφτισαν το γιο τους!
H Fergie και ο Josh Duhamel βάφτισαν το γιο τους!

Η Fergie, η γνωστή τραγουδίστρια, είναι γνωστό ότι είναι έντονα θρησκευόμενη και επισκέπτεται την εκκλησία πολύ συχνά. Έτσι την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου η Fergie και ο άντρας της Josh Duhamel βάφτισαν τον 3 μηνών γιό τους Axl, σε μια εκκλησία του Los Angeles.

To ζευγάρι ήταν ντυμένο πολύ στιλάτα στη πρώτη μεγάλη μέρα του γιου τους και απέπνεαν έναν αέρα διακριτικής κομψότητας. H Fergie για τη βάφτιση του γιου της επέλεξε ένα κρεμ ταγέρ και από μέσα ένα λευκό μπλουζάκι με γιακά. Το outfit της ολοκλήρωσε με γκρι φάκελο, χρυσά κοσμήματα και χρυσό manicure. Για να προστατευτεί από τον δυνατό ήλιο δεν αποχωρίζεται τα μαύρα γυαλιά ηλίου της.Ο Josh Duhamel επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και καρό γραβάτα. Ο νεοφώτιστος Axl ήταν πολύ χαριτωμένος με ανοιχτά ροζ βαφτιστικά και άσπρα μποτάκια. Δείχνει πολύ γαλήνιος και ευτυχισμένος στην αγκαλιά της μητέρας του Fergie.

To ζευγάρι ανυπομονεί για τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί με το γιο τους και μάλιστα o Josh Duhamel έχει δηλώσει πρόσφατα ότι: “προετοιμάζει διάφορες μοναδικές εκπλήξεις για την πρώτη συνάντηση του γιου του με τον Άι Βασίλη”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR