counter

Η Βούλα Παπαχρήστου από το στίβο και το τριπλούν γίνεται... παρουσιάστρια!

Η Βούλα Παπαχρήστου από το στίβο και το τριπλούν γίνεται... παρουσιάστρια!
Η Βούλα Παπαχρήστου από το στίβο και το τριπλούν γίνεται... παρουσιάστρια!

Βούλα Παπαχρήστου

Η Βούλα Παπαχρήστου μετά το σάλο που προκλήθηκε γύρω από το όνομά της στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και τον ντόρο για τη σχέση της με τον Ηλία Κασιδιάρη... επιστρέφει.

Αυτή τη φορά όμως όχι στο στίβο, αλλά, σε ρόλο παρουσιάστριας.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου θα είναι η παρουσιάστρια του μεγαλύτερου event μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα THE BATTLE και θα είναι εκείνη που θα παρουσιάσει και θα συντονίσει τη Συνέντευξη Τύπου το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στο THE MALL, πριν το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο FIGHT SHOW που θα λάβει χώρα στο TAE KWOΝ DO το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου.

Το THE BATTLE που πρωτοπορεί παρουσιάζοντας στο κοινό κάθε φορά μια διαφορετική ύφους διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων - μετά το περασμένο THE BATTLE τον Σεπτέμβριο σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι που στέφθηκε με τεράστια επιτυχία - αυτή τη φορά συνδυάζει τα μαχητικά αθλήματα, με χριστουγεννιάτικο bazaar αλλά θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Σε συνεργασία με την οργάνωση καταπολέμησης του εθισμού σε ναρκωτικά, τζόγο και αλκοόλ ΑΡΩΓΗ, θα προβάλει εθελοντική καμπάνια με τίτλο “We Chοose Life” στην οποία πρωταγωνιστούν γνωστοί αθλητές, δημοσιογράφοι και ηθοποιοί στη Συνέντευξη Τύπου στο allday café restaurant BETWEENS στο THE MALL ATHENS το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί.

Για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Αρναούτης, θα πρωταγωνιστήσει σε Συνέντευξη Τύπου μπροστά στο ελληνικό κοινό και θα υπογράψει αυτόγραφα με τους υπόλοιπους αθλητές για τους θαυμαστές του.

Το Χριστουγεννιάτικο THE BATTLE που θα γίνει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο TAE KWOΝ DO του Παλαιού Φαλήρου συστήνεται και για ζευγάρια, αφού οι άνδρες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δυνατό θέαμα στο ring και οι γυναίκες να περιηγηθούν στο bazaar όπου μπορούν να ψωνίσουν από αθλητικά είδη, στολίδια και κοσμήματα, μέχρι να κάνουν τατουάζ και να απολαύσουν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

THE BATTLE

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR