counter

Δείτε το κολιέ αξίας 24 ευρώ που φόρεσε η Kate Middleton & το συνδύασε με ξαναφορεμένη τουαλέτα 1600 ευρώ

Δείτε το κολιέ αξίας 24 ευρώ που φόρεσε η Kate Middleton & το συνδύασε με ξαναφορεμένη τουαλέτα 1600 ευρώ
Δείτε το κολιέ αξίας 24 ευρώ που φόρεσε η Kate Middleton & το συνδύασε με ξαναφορεμένη τουαλέτα 1600 ευρώ

Από την τιάρα στο περιδέραιο των 24 ευρώ! Ο λόγος για την Kate Middleton που για ακόμη μια φορά αποδεικνύει την απλότητα της και το χαμηλό προφίλ της. Σε επίσημη έξοδο της δε δίστασε να βάλει ένα περιδέραιο από τα ZARA με τουαλέτα Roland Mouret,  το οποίο κόστιζε 20 ευρώ.

Το ZARA περιδέραιο

Το στιλ δεν χρειάζεται πολλά χρήματα και η Δούκισσα του Cambridge που ήδη έχει σπάσει πολλές φορές το βασιλικό πρωτόκολλο παραδίδει μαθήματα στιλ απορρίπτοντας τα πανάκριβα κοσμήματα. Το περιδέραιο που κοσμούσε το λαιμό της κόστιζε μόλις 24 ευρώ και μπορεί να το αποκτήσει κάθε γυναίκα καθώς η τιμή του είναι αρκετά προσιτή. Την φαντάζεστε να ψωνίζει ανάμεσα σε εκατοντάδες γυναίκες στην γνωστή αλυσίδα καταστημάτων;

Η Kate Middleton διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού απολαμβάνει την εξέλιξη του νεογέννητου γιου της και δε χάνει στιγμή μακριά του. Δεν παύει όμως να είναι και γυναίκα και από την εξωτερική της εμφάνιση φαίνεται ότι δεν παραμελεί τον εαυτό της. Γυμνάζεται συστηματικά, προσέχει τη διατροφή της και πάντα εντυπωσιάζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές που κάθε φορά κλέβουν την παράσταση.

Έκλεψε την παράσταση με το φόρεμα της

Η Δούκισσα του Cambridge που θα μπορούσε να φορέσει τις πιο ακριβές δημιουργίες, επέλεξε ένα απλό περιδέραιο αξίας 24 ευρώ και το συνδύασε με ένα λευκό μακρύ φόρεμα κερδίζοντας τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια ανάλαφρη κοτσίδα ενώ το καλογυμνασμένο της πόδι φαινόταν από το σκίσιμο που είχε το φόρεμα της.

Το συγκεκριμένο φόρεμα κοστίζει 1.600 ευρώ και δεν είναι η πρώτη φορά που το φοράει. Η ίδια έχει εμφανιστεί και άλλη μια φορά, σε prive party αρραβώνων φίλων της, με το μακρύ εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Roland Mouret αποδεικνύοντας ότι δεν της αρέσουν οι σπατάλες και ότι δεν είναι άπληστη. 

Για του λόγου το αληθές δείτε και τη δημοσιογράφο του FTHIS.GR Νάνσυ Παραδεισανού να φοράει το περιδέραιο της Kate Middleton. 

Νάνσυ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR