counter

Μόνο στο FTHIS.GR: Εμφανίστηκε ως Diana και αποκάλεσε την Αγία Σοφία... τζαμί!

Μόνο στο FTHIS.GR: Εμφανίστηκε ως Diana και αποκάλεσε την Αγία Σοφία... τζαμί!
Μόνο στο FTHIS.GR: Εμφανίστηκε ως Diana και αποκάλεσε την Αγία Σοφία... τζαμί!

Kate Middleton - prince Diana

Είναι ένα από τα αγαπημένα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και όπου πάει ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις. Κάτι που έκανε και στη Μαλαισία, όπου βρίσκεται με τον πρίγκιπα William. Ο λόγος για τη Kate Middleton, η οποία τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά όχι για τους λόγους που θα ήθελε. 

Kate Middleton - William

Η 30χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ περιηγήθηκε στο περίφημο τζαμί Assyakirin στη Κουάλα Λουμπούρ και σε μια συζήτηση που είχε με την ξεναγό, φέρεται να είπε “γνωρίζω για το τζαμί της Σοφίας αλλά δεν έχω πάει και θα ήθελα πολύ να πάω. Είστε τυχερή που το έχετε επισκεφτεί. Φαίνεται ότι είναι εκπληκτικό”. Μάλιστα εξήγησε ότι έμαθε για την ισλαμική αρχιτεκτονική από τον πρίγκιπα Charles, που είναι λάτρης της. Βέβαια κανείς δεν της έχει πει ότι η Αγία Σοφία δεν λειτουργεί ως τζαμί από το 1931 και πως η αρχιτεκτονική της είναι βυζαντινή!

Kate Middleton - prince Diana

Αυτό όμως δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που η Middleton ήταν το πρόσωπο της ημέρας στη Μαλαισία. Η εμφάνισή της στο τζαμί Assyakirin ήταν απλή, καθώς ξεχώριζε το λιτό φόρεμα και το λευκό μαντίλι στο κεφάλι– τόσο απλή που θύμισε την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana. Η μητέρα του William είχε βρεθεί το 1996 στο νοσοκομείο Shaukat Khanum του Πακιστάν με παρόμοιο ντύσιμο και πολλοί ήταν που την σκέφτηκαν βλέποντας τη Middleton. Η διαφορά; Η πριγκίπισσα Diana μάλλον ήξερε τι εστί Αγία Σοφία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR