counter

Ο Νίκος Κουρής δηλώνει: "Από τα 20 μέχρι τα 36 πέρασα βαθιά κατάθλιψη"

Ο Νίκος Κουρής δηλώνει: "Από τα 20 μέχρι τα 36 πέρασα βαθιά κατάθλιψη"
Ο Νίκος Κουρής δηλώνει: "Από τα 20 μέχρι τα 36 πέρασα βαθιά κατάθλιψη"

Νίκος Κουρής

Ο ηθοποιός Νίκος Κουρής πιο αποκαλυπτικός από ποτέ μιλάει  για την κατάθλιψη που πέρασε και το πόσο άλλαξε τη ζωή του ο ερχομός του γιου του.

Ο Νίκος Κουρής μιλώντας στην εκπομπή JOY και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο παραδέχτηκε πως πέρασε κατάθλιψη για 16 ολόκληρα χρόνια. Ο ηθοποιός είπε: "Από τα 20 μου μέχρι τα 36 έχω περάσει βαθιά κατάθλιψη. Αυτή δεν εκφραζόταν πάντα ως κατάθλιψη, εκφραζόταν ως υπερενέργεια, ως τρομερό άγχος, και όχι ως δεν θέλω να κάνω τίποτα, αν και είχα και τέτοιες στιγμές. Με βοήθησε πολύ η δουλειά μου να το ξεπεράσω και η γέννηση του γιου μου, έχω κινδυνεύσει ψυχικά και σωματικά από αυτήν. Στα 40 μου, πλέον, είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, είμαι πιο ώριμος, πιο ήρεμος και λιγότερο νάρκισσος".

Ο  Νίκος Κουρής σήμερα μπορεί να θεωρείται ένας από τους πιο ωραίους άνδρες ηθοποιούς, όμως, όπως δηλώνει ο ίδιος όταν ήταν παιδί η εικόνα του ήταν εντελώς διαφορετική: "Ήμουν πολύ συνεσταλμένος. Και πολύ καχεκτικός. Όταν ήμουν στο σχολείο, ήμουν πολύ κοντός, 1,50, και πολύ αδύνατος. Μετά τα 16 άρχισα να παίρνω λίγο τα πάνω μου…" παραδέχτηκε.

Μετά την γέννηση του γιού του η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά, πλέον το παιδί του είναι η πρώτη του προτεραιότητα: "Ήμουν 35 χρονών όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Νομίζω είναι μια καλή ηλικία για τον άντρα να κάνει παιδί, αλλά για μένα δεν ήταν ακριβώς μια συνειδητή επιλογή. Ήταν λίγο τυχαίο, με τη έννοια ότι δεν το είχα αυτοσκοπό. Κυρίως, η γυναίκα μου, η Έλενα, ήθελε να κάνουμε παιδί χωρίς βεβαίως να με πιέσει. Ήρθε κάπως σαν δώρο… Ο γιος μου μού έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή και τις προτεραιότητες μου. Νομίζω ότι είναι πριν από μένα, πριν από μένα σκέφτομαι τον Πέτρο…". 

Δείτε το Video από την συνέντευξη του στο Joy.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR