counter

Μόνο από τα μάτια, θα μπορούσατε να αναγνωρίσετε τον αντισυμβατικό έλληνα καλλιτέχνη!

Μόνο από τα μάτια, θα μπορούσατε να αναγνωρίσετε τον αντισυμβατικό έλληνα καλλιτέχνη!
Μόνο από τα μάτια, θα μπορούσατε να αναγνωρίσετε τον αντισυμβατικό έλληνα καλλιτέχνη!

Σπύρος Πώρος: Είναι από τους μεγαλύτερους Έλληνες φωτογράφους με καμπάνιες που θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοι του. Αντισυμβατικός, σέξι και με άποψη που δε διστάζει να ξεστομίσει κάθε φορά που αποφασίζει να μιλήσει δημοσίως. Οι φωτογραφίσεις έχουν φιλοξενηθεί σε περιοδικά παγκοσμίου φήμης και δουλειές που έχουν μείνει την ιστορία με τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz.

Ο Έλληνας φωτογράφος ξεχωρίζει για τα μάτια του 

Οι διάσημοι star, Jennifer Lopez, Keira Knightley, Cristopher Noth, Harvey Keitel, Michael Imperioli, Megan Good, Michael Stipe και supermodels όπως η Alesandra Ambrosio, Kylie Bax και πολλοί ακόμα έχουν αφεθεί στον φωτογραφικό φακό του Σπύρου Πώρου.

Ο πετυχημένος φωτογράφος έχει ξεχωρίσει για τον αντισυμβατικό του χαρακτήρα και το rock στυλ του και έχει κάψει καρδιές μόνο με ένα βλέμμα του. Τα καταπράσινα του μάτια ξεχωρίζουν και παραμένουν αναλλοίωτα ακόμη και σήμερα που διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής του.

Το ναυτάκι της φωτογραφίας με τα ανοιχτόχρωμα μάτια είναι ο αντισυμβατικός Σπύρος Πώρος που ποζάρει σε ηλικία 18 χρονών όταν υπηρέτησε στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Σήμερα είναι ένας αρρενωπός γοητευτικός σύζυγος και πατέρας πέντε παιδιών. Παντρεμένος με το top model Kylie Banks ζει στη Νέα Ζηλανδία μακριά από το star system που όπως έχει πει και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του έχει απομυθοποιήσει.

Έχει απομυθοποιήσει το star system και ζει στην Αυστραλία

Ο γοητευτικός φωτογράφος Σπύρος Πώρος με τα καταπράσινα μάτια αν και δε ζει πλέον στην Ελλάδα ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις της χώρας και πολλές φορές εκφράζεται με καυστικά σχόλια στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Δε φοβάται να πει την άποψη του με θάρρος και δεν τον νοιάζουν οι δημόσιες σχέσεις σε ένα χώρο που φαίνεται να έχει σταματήσει να τον απασχολεί από καιρό.

Ο Σπύρος Πώρος όπως έχει εξομολογηθεί πρόσφατα σε συνέντευξη του έχει ξεφύγει από τα όρια της ματαιοδοξίας και έμαθε να εκτιμά ουσιαστικότερα πράγματα. Στην Αυστραλία έχει τη σχολή τζούντο, κάνει μαθήματα σε ένα από τα κορυφαία κολλέγια της χώρας το Diocesan και ασχολείται με τη φάρμα και τα άλογα του και φυσικά με την υπέροχη οικογένεια του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR