counter

Πληθαίνουν οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά. Το ΟΚ! επιβεβαιώνεται!

Πληθαίνουν οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά. Το ΟΚ! επιβεβαιώνεται!
Πληθαίνουν οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά. Το ΟΚ! επιβεβαιώνεται!

Φαίη Σκορδά

Ήταν 16 Οκτωβρίου 2013 όταν το περιοδικό ΟΚ! κυκλοφόρησε στο εξώφυλλό του και μέσα αποκλειστικό θέμα με Τίτλο: "Ένα μωρό για τη Φαίη. Οι φήμες για νέα εγκυμοσύνη" .

Από εκείνη την ημέρα εκπομπές, περιοδικά και sites πήραν "φωτιά" αναζητώντας τα σημάδια που θα έδειχναν ότι όντως η Φαίη Σκορδά είναι έγκυος.

Την επόμενη ημέρα η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στην εκπομπή της "Το Πρωινό" στον ΑΝΤ1, με πανύψηλες μπότες και κολλητό φόρεμα που μάρκαρε την κοιλιά της που είχε αρχίσει αμυδρά να διαφαίνεται.

Από τότε, καθημερινά όλοι εστιάζουν στη σιλουέτα της που όποτε φορά στενά ρούχα διαγράφεται κάθε μέρα και πιο πολύ. Η Φαίη άλλοτε με ψηλοτάκουνα και άλλοτε φορώντας φλατ εμφανίζεται στην εκπομπή και όλοι φροντίζουν on και off air να μην κουράζεται.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ούσα υπερπροστατευτική ως κολλητή της δεν την αφήνει να σκύβει, ο Γιώργος Λιάγκας σε παιχνίδι που έπαιζαν στην εκπομπή τους και μπορεί να προκαλούσε σπρωξίματα της ζήτησε να μην συμμετάσχει. Με τον αυθορμητισμό του ο Γιώργος Λιάγκας παραλίγο να "αποκαλύψει" κάτι που δεν έπρεπε όταν ανέφερε ότι συνάντησε πρόσφατα την Νατάσα Καραμανλή σε κλινική, κάνοντας τη Φαίη να παγώσει στιγμιαία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίζεται ασυνόδευτος σε πρεμιέρες και επιλέγει την Σάσα Σταμάτη για συνοδό του, αφού η Φαίη μένει σπίτι για να φροντίζει τον Γιαννάκη και να ξεκουράζεται. Οι γονείς της Φαίης από την άλλη, έχουν κατέβει από το Κιλκίς, ενώ στην αρχή της τηλεποτικής σεζόν η μητέρα της, είχε πάρει μαζί της τον μικρό Γιαννάκη στο χωριό, για να μπορεί η κόρη της να ξεκουράζεται στον λίγο χρόνο που της έμενε από τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις στην έναρξη της σεζόν.

Στις συνεντεύξεις του τόσο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη την είδηση της εγκυμοσύνης λέγοντας ότι: "Θέλουν πολύ ένα παιδί και αυτά τα πράγματα όταν έρθει ο χρόνος φαίνονται και δεν κρύβονται".

Το περιοδικό ΟΚ!, το Νο1 περιοδικό των stars επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR