counter

Paula Abdul: Άπλωσε στο κορμί της λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα και πόζαρε στο φακό!

Paula Abdul: Άπλωσε στο κορμί της λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα και πόζαρε στο φακό!
Paula Abdul: Άπλωσε στο κορμί της λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα και πόζαρε στο φακό!

Φωτιές άναψε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο γειτονικό Ισραήλ, η τραγουδίστρια Paula Abdul. Η πολυτάλαντη τηλεπερσόνα που οι μετοχές της εκτοξεύτηκαν με τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του διάσημου σόου “American Idol”, επισκέφτηκε τη γειτονική χώρα και απόλαυσε τη θαλασσοθεραπεία στη Νεκρά Θάλασσα.

Πασαλειμμένη με λάσπη έδειχνε να απολαμβάνει το ταξίδι της και τις στιγμές χαλάρωσης, αφού πόζαρε στο φωτογραφικό φακό ενθουσιασμένη και χαμογελαστή. Η θαλασσοθεραπεία στη συγκεκριμένη χώρα αποτελεί παράδοση και είναι πόλος έλξης για τους τουρίστες που επισκέπτονται τη Νεκρά Θάλασσα, λόγω των ευεργετικών ιδιοτήτων της λάσπης αλλά και του αλμυρού νερού.

H θαλάσσια λάσπη έχει πολύ έντονη μυοχαλαρωτική δράση και είναι πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία. Συγκεκριμένα, η λάσπη από τη Nεκρά Θάλασσα θεωρείται η καλύτερη, καθώς όλα τα ευεργετικά της στοιχεία βρίσκονται σε πολύ υψηλότερες συγκεντρώσεις - μέχρι και 150 φορές - συγκριτικά με άλλες θάλασσες. Γεγονός που δεν άφησε αδιάφορη την πρώην κριτή του πετυχημένου talent show.

Η Paula Abdul αν και 51 χρονών, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις νεότερες σταρ αφού διατηρεί το κορμί της σε άψογη φόρμα. Φορώντας ένα vintage μαγιό, τύπου 60’s η γνωστή τηλεπερσόνα τράβηξε τα βλέμματα πάνω της με το πληθωρικό μπούστο και τα άψογα γυμνασμένα πόδια της.

Κατά τη διάρκεια της περιπλάνησης της στη Νεκρά θάλασσα και μετά την χαλαρωτική θαλασσοθεραπεία, η Paula Abdul εντυπωσιάστηκε από μια καμήλα που βρέθηκε στο δρόμο της και έβγαλε την παιχνιδιάρικη φωτογραφία που βλέπετε. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR