counter

Ο Λάμπη Λιβιεράτος απαντά σε όσα λέγονται για εκείνον και δηλώνει: "Ζω μόνο για τις κόρες μου"

Ο Λάμπη Λιβιεράτος απαντά σε όσα λέγονται για εκείνον και δηλώνει: "Ζω μόνο για τις κόρες μου"
Ο Λάμπη Λιβιεράτος απαντά σε όσα λέγονται για εκείνον και δηλώνει: "Ζω μόνο για τις κόρες μου"

Λάμπης Λιβιεράτος

Συνέντευξη στην εφημερίδα Newsbomb και στον δημοσιογράφο Νάσο Γουμενίδη, παραχώρησε ο Λάμπης Λιβιεράτος (ο οποίος πάσχει από κατάθλιψη), μέσα από το νοσκομείο Σωτηρία όπου νοσηλεύεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για την θεραπεία του από την κατάθλιψη στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

Όπως περιγράφει ο δημοσιογράφος στο κείμενό του, ο Λάμπης Λιβιεράτος τον υποδέχτηκε, φορώντας αθλητικές φόρμες, ένα καπέλο τζόκευ και γυαλιά που έκρυβαν το καταγάλανο βλέμμα του καθισμένος σε ένα παγκάκι και άνοιξε την καρδιά του.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μιλά για την κατάθλιψη

"Μαθαίνω γι΄αυτά που γράφονται όλο αυτό το διάστημα και γελώ. Δε νοσηλεύομαι συνέχεια, απλώς έρχομαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να κάνω τη θεραπεία μου με τυς γιατρούς μου. Όποιος θεωρεί ότι η κατάθλιψη είναι εύκολη ιστορία είναι πολύ γελασμένος. Γι' αυτό και θα ήθελα λίγο σεβασμό. Είναι τεράστιος ο αγώνας που κάνουμε όσοι υποφέρουμε από κατάθλιψη για να μπορέσουμε να σταθούμε στα  πόδια μας". 

Ο Λάμπης Λιβιεράτος για τις κόρες του

"Τα παιδιά μου είναι η απόλυτη προτεραιότητα μου και η μοναδική μου αγωνία. Τα βλέπω μέσα στην εβδομάδα συχνά και προσπαθώ να τους εξηγώ τα πάντα, για να μη μαθαίνουν ό,τι θέλουν τα περιοδικά. Οι κόρες μου είναι πηγή ζωής και ευλογία για μένα. Ζω μόνο για τα παιδιά μου και προσπαθώ να συμμετέχω σε κάθε τους δραστηριότητα. Όλα αυτά που έζησα δε θέλω να τα περάσει κανένας πατέρας. Και το λέω αυτό γιατί, πραγματικά, έχω τεράστια αγωνία για το τι θα βγαίνει προς τα έξω και το τι μπορεί να επιφέρει όλο αυτό το φορτίο δημοσιότητας στην ψυχολογία των κοριτσιών μου".

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Λάμπη Λιβιεράτου

"Μαζί με τον κολλητό μου τον Τζόνι Θεοδωρίδη ρισκάρουμε να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο αυτή τη στιγμή στο Χαλάνδρι και σύντομα θα κυκλοφορήσει κι ένα cd με δικά μου τραγούδια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR