counter

Liza Kudrow: Δείτε την μετά την πλαστική στη μύτη!

Liza Kudrow: Δείτε την μετά την πλαστική στη μύτη!
Liza Kudrow: Δείτε την μετά την πλαστική στη μύτη!

Αγαπήθηκε στο ρόλο της ως Φοίβη μέσα από την σειρά ¨"Φιλαράκια" και πρόσφατα αποκάλυψε μια πτυχή της ζωή της άγνωστη μέχρι τώρα! Η 50χρονη Liza Kudrow στα 16 της χρόνια, όπως εξομολογείται η ίδια, "άλλαξε για πάντα" την ζωή της προχωρώντας σε πλαστική επέμβαση στην μύτη. Η Lisa, όπως δηλώνει, θεωρούσε τον εαυτό της "φριχτό" και μετά την πλαστική της το σύμπλεγμα κατωτερότητας εξαφανίστηκε μαζί με την…παλιά της μύτη: "Έκανα την πλαστική το καλοκαίρι πριν πάω στο λύκειο έτσι ώστε να μην υπάρχουν πολλοί που θα γνώρισαν το πώς ήμουν πριν. Ήταν μια αλλαγή που μου άλλαξε την ζωή."

Οι δηλώσεις της αποκαλύπτουν και τα παιδικά τραύματα που έχει μέσα της κρυμμένα. Η Liza, όπως παραδέχτηκε, δεχόταν την άρνηση των συνομηλίκων της και οι φίλες της είχαν σταματήσει να κάνουν παρέα μαζί της λόγω του ότι ήταν Εβραία και επικρατούσε πνεύμα αντισημιτισμού στο σχολικό της περιβάλλον. Όμως, με την βοήθεια της μεγαλύτερης αδερφής της κατάφερε να κοινωνικοποιηθεί: "Με έπαιρνε και με πήγαινε για φαγητό. Αυτό ήταν εκπληκτικό και πολύ γενναιόδωρο εκ μέρους της, ήταν τόσο συνειδητοποιημένη!"

Έχοντας εργαστεί στο ιατρείο του πατέρα της για 8 χρόνια και αλλάζοντας ρότα στην καριέρα της με την ενασχόληση της με την υποκριτική κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές του αμερικάνικου τηλεοπτικού κοινού!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR