counter

Ο Michael Jackson ανακηρύχτηκε ο πιο πλούσιος καλλιτέχνης

Ο Michael Jackson ανακηρύχτηκε ο πιο πλούσιος καλλιτέχνης
Ο Michael Jackson ανακηρύχτηκε ο πιο πλούσιος καλλιτέχνης

MIchael JacksonΟ Michael Jackson είναι ο πιο επιτυχημένος οικονομικά, νεκρός διάσημος, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο του ο Michael Jackson συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ! Ο διάσημος τραγουδιστής όχι μόνο κάνει τρελές πωλήσεις μετά θάνατον, αλλά έχει καταφέρει να κάνει περισσότερες από τότε που ήταν εν ζωή!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει το περιοδικό «Forbes», τα έσοδα του Michael Jackson που προήλθαν από δραστηριότητες που σχετίζονται με το όνομά του, μέσα στο 2012, άγγιξαν συνολικά το ποσό των 160 εκατομμυρίων  δολαρίων! Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα η Μαντόνα, που αναδείχτηκε η προσωπικότητα με τα υψηλότερα ετήσια κέρδη, έβγαλε 125 εκατομμύρια δολάρια!

Ένα μεγάλο μέρος από τα έσοδα του "βασιλιά της ποπ" προήλθε από τις επιτυχημένες παραστάσεις του διάσημου «Cirque du Soleil», κατά τη διάρκεια των οποίων παρουσιάζεται ένα ολόγραμμα με την ερμηνεία του διάσημου τραγουδιστή στο κομμάτι «Man in the Mirror», αλλά και από τις πωλήσεις της μουσικής του.

Στη λίστα με τους πιο επιτυχημένους οικονομικά διάσημους ακολουθούν ο Elvis Presley, η Elizabeth Taylor και ο Bob Marley!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR