counter

"Τα Καρντάσιανς": Αρναούτογλου - Μπεκατώρου - Σταρόβας έκαναν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 (Video)

"Τα Καρντάσιανς": Αρναούτογλου - Μπεκατώρου - Σταρόβας έκαναν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 (Video)
"Τα Καρντάσιανς": Αρναούτογλου - Μπεκατώρου - Σταρόβας έκαναν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 (Video)

Πρεμιέρα Καρντάσιανς

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Πρεμιέρα έκαναν τα "Καρντάσιανς" Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρης Σταρόβας, στον ΑΝΤ1! Η πρώτη εκπομπή προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 22 Οκτωβρίου, ενώ θα μεταδίδεται κάθε εβδομάδα, την Τρίτη και την Τετάρτη στις 11.15 το βράδυ.

Η έναρξη της εκπομπής έγινε με τον Γιάννη Λάτσιο να ξεναγεί τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μάλιστα να του παραδίδει τα κλειδιά του σπιτιού των "Καρντάσιανς". Ο Γρηγόρης ήταν αυτός που είπε και την πρώτη καλησπέρα στο κοινό, εξηγώντας τι σημαίνει "καρντάσι". Αμέσως μετά μπήκε στο πλατό ο Δημήτρης Σταρόβας, που είχε έναν χιουμοριστικό διάλογο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τελευταία εμφανίστηκε η Μαρία Μπεκατώρου! Κατά την διάρκεια της εκπομπής υπήρχε ζωντανό κοινό, ενώ αμέσως υποδέχθηκαν την καλεσμένη της εκπομπής, την Πάολα! Η τραγουδίστρια κάθισε στον καναπέ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για την ζωή της σε πολύ χαλαρό κλίμα.

Λίγο αργότερα στην παρέα τους προστέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου. Οι τρεις παρουσιαστές έμπαιναν σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού, με την εκπομπή να έχει πολύ γρήγορο ρυθμό. Συνέντευξη με την Πάολα έκανε και η Μαρία Μπεκατώρου σ' ένα ενδιαφέρον τετ α τετ.

Αμέσως μετά, εμφανίστηκε και ο δεύτερος καλεσμένος της εκπομπής, ο Λευτέρης Ελευθερίου, που είχε ένα αστείο σκετς με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Μαρία Μπεκατώρου.

Δείτε τι έγινε στην πρεμιέρα της εκπομπής.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR