counter

Μαρία Μενούνος: "Έφαγα σκόρδο και μετά μαϊντανό"

Μαρία Μενούνος: "Έφαγα σκόρδο και μετά μαϊντανό"
Μαρία Μενούνος: "Έφαγα σκόρδο και μετά μαϊντανό"

Η Μαρία Μενούνος με τη μέντα στο στόμαΜπορεί να θεωρείται ως μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της αμερικάνικης τηλεόρασης, ωστόσο η Μαρία Μενούνος δεν διστάζει να τσαλακώνει την εικόνα της και το απέδειξε για ακόμη μία φορά. Δε χωρά αμφιβολία ότι στις φλέβες της κυλά ελληνικό αίμα. Η διάσημη παρουσιάστρια αυτή τη φορά ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία στην οποία μασουλάει ένα ματσάκι μαϊντανό.

Η Μαρία Μενούνος αν και βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα κρατάει τις παραδόσεις της και στη μεσογειακή κουζίνα. Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη δυνατή, πιπεράτη γεύση του σκόρδου. Ούτε και η ίδια δεν ξέρει πόση ποσότητα έφαγε που της έκαψε τα σωθικά.  

Πιστή στα γιατροσόφια της γιαγιάς και του παππού όπως γράφει και η ίδια έφαγε σκόρδο για να αποφύγει το κρύωμα. Η συνέχεια τη βρήκε με ένα ματσάκι μαϊντανό στο στόμα για να απομακρύνει την μυρωδιά που ανέδυε η εκπνοή της.

Η celebrity διαθέτει ελληνικό ταμπεραμέντο και δεν είναι η πρώτη φορά που τσαλακώνει την εικόνα της. Την έχουμε δει να συμμετέχει σε αυγοδρομίες όπως και να κάνει κατακόρυφο ενώ παρουσίαζε live τις αφίξεις των διάσημων stars στο κόκκινο χαλί σε gala απονομής των «Χρυσών σφαιρών» φορώντας μια λαμπερή μακριά τουαλέτα γνωστού οίκου μόδας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR