counter

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς είναι ξανά ζευγάρι

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς είναι ξανά ζευγάρι
Η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς είναι ξανά ζευγάρι

Γιώργος Σαμαράς Ελένη Φουρέιρα

Πολύ ερωτευμένοι είναι Γιώργος Σαμαράς και Ελένη Φουρέιρα! Το ζευγάρι ήταν μαζί πριν πέντε χρόνια, όταν ακόμα η Ελένη Φουρέιρα άνηκε στο γυναικείο συκγρότημα "Mystique". Πέρασε ο καιρός και κατάλαβαν πως τελικά αξίζει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και να δοκιμάσουν αν μπορούν να είναι καλά, παρά την απόσταση που τους χωρίζει, όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso". Ο Γιώργος Σαμαράς αγωνίζεται στη σκοτσέζικη Σέλτικ, ενώ οι υποχρεώσεις της Ελένης Φουρέιρα την κρατούν μόνιμα στην Αθήνα.

Οι σχέσεις του Γιώργου Σαμαρά και της Ελένης Φουρέιρα αναθερμάνθηκαν μετά από μια επίσκεψη του ποδοσφαιριστή στο κέντρο, όπου εμφανιζόταν η τραγουδίστρια στη Θεσσαλονίκη. Ο ποδοσφαιριστής πήγε στο καμαρίνι της τραγουδίστριας για να της δώσει συγχαρητήρια και συνομίλησαν για ώρα. Ο Γιώργος Σαμαράς μετά από λίγες μέρες ξαναπήγε στο κέντρο και ο έρωτας δεν άργησε να αναθερμανθεί! Κι όλα αυτά, ένα μήνα μετά τον χωρισμό της Ελένης Φουρέιρα από τον Δημήτρη Πελέκη. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες η Ελένη Φουρέιρα ταξίδεψε στο Μιλάνο για να συναντήσει εκεί τον Γιώργο Σαμαρά που βρισκόταν εκεί για αγώνα της ομάδας του με την Μίλαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η Ελένη Φουρέιρα είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το ταξίδι της στην προσωπική της σελίδα στο Instagram και είχε αφήσει να εννοηθεί ότι βρέθηκε εκεί για να συναντήσει φίλους και να πάει στην Εβδομάδα Μόδας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR