counter

Οι αγωνίες της Βάσως Λασκαράκη λίγες μέρες πριν γεννήσει, για τον τοκετό

Οι αγωνίες της Βάσως Λασκαράκη λίγες μέρες πριν γεννήσει, για τον τοκετό
Οι αγωνίες της Βάσως Λασκαράκη λίγες μέρες πριν γεννήσει, για τον τοκετό

Βάσω Λασκαράκη

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη, λίγες μέρες πριν φέρει στο κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Σε αυτήν εξομολογήθηκε το αν νιώθει ακόμα ερωτευμένη με τον σύντροφό της, το αν έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα στην σχέση τους, και μεταξύ άλλων, μίλησε για το πώς φαντάζεται την πρώτη μέρα με το παιδί στο σπίτι.

Για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δηλώνει χαρακτηριστικά: "Αν και είμαστε τέσσερα χρόνια ζευγάρι με τον Γιάννη δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Είναι τρομακτική και μόνο η σκέψη να έχουμε περάσει δυσκολίες. Όταν δεν έχεις περάσει καμία δυσκολία στην σχέση σου, ακόμα και το πιο μικρό που θα προκύψει σου φαίνεται μεγάλο και τρομακτικό". Τα τέσσερα χρόνια σχέσης τους την βρίσκουν ακόμα ερωτευμένη : «Εμένα πάντως ο έρωτας δεν μου έχει περάσει ακόμα. Σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει και όλο αυτό θα εξελιχθεί σε βαθιά αγάπη. Η σχέση μας είναι σε ένα δυνατό σημείο. Χαίρομαι που το βιώνω και μάλιστα σε αυτήν την κατάσταση. Διανύω την καλύτερή μου φάση."

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν σκέφτεται την απόκτηση δεύτερου παιδιού η Βάσω απαντά:"Ναι δεν είναι ωραίο τα παιδιά να μεγαλώνουν μόνα τους. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα".

Όσο για το πώς νιώθει που σε λίγες μέρες θα κρατάει στην αγκαλιά της το παιδί της δηλώνει χαρακτηριστικά:" Όσο πλησιάζει ο καιρός της γέννας όλο το άγχος στρέφεται προς τα εκεί. Σκέφτομαι μόνο τον τοκετό. Τι να κάνω; Θα φοβάμαι; Θα πονάω; Προσπαθώ να είμαι ήρεμη, αλλά παθαίνω ταραχές."

Βάσω Λασκαράκη

Πηγή: ΕΓΩ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR