counter

Δείτε πώς είναι σήμερα η Ίνα Λαζοπούλου

Δείτε πώς είναι σήμερα η Ίνα Λαζοπούλου
Δείτε πώς είναι σήμερα η Ίνα Λαζοπούλου

Η Ίνα Λαζοπούλου είναι αναμφισβήτητα μια πολύ όμορφη και ιδιαιτέρως sexy γυναίκα. Την γνωρίσαμε την δεκαετία του '90 δίπλα στην Ρούλα Κορομηλά και στο καθημερινό "Μεταξύ μας" του ΜΕGA με την Έλντα Πανοπούλου και την Σοφία Βόσσου.

Ωστόσο η Ίνα είχε προέλθει από τον χώρο του μόντελινγκ όπου είχε μια σημαντική καριέρα κυρίως στο εξωτερικό και ιδιαιτέρως την Αμερική και εκατοντάδες εξώφυλλά περιοδικών αλλά και συμβόλαια με εταιρείες εσωρούχων.

Το μεγάλο της πάθος όμως και αυτό που είχε σπουδάσει ήταν ο χορός και το τραγούδι. Παρά το γεγονός ότι τα πράγματα που έκανε στην τηλεόραση ήταν αρκετά και το τηλέφωνο της όμορφης Ίνας δεν σταμάτησε να χτυπάει πάντα για κάτι καινούργιο, εκείνη ακολούθησε το πάθος της.

Η αναγνωσιμότητα που είχε αποκτήσει ήταν μεγάλη, αλλά εκείνη δεν την ενδιέφερε να παραμείνει σε κάτι που θεωρούσε πως δεν της ταίριαζε στο 100%. Έτσι απόλυτα συνειδητά η Ινα ασχολήθηκε μόνο με τον χορό και το τραγούδι και μάλιστα έκανε και δική της μπάντα.

Αυτό το διάστημα η Ίνα διδάσκει παράλληλα μαθήματα Zumba σε πολλά γυμναστήρια και ο χρόνος της είναι περιορισμένος!

Την συναντήσαμε σε μια από τις σπάνιες εξόδους της, μαζί με τον Διονύση Ζάχο και αυτό που παρατηρήσαμε είναι πως η Ίνα παραμένει κούκλα και με κορμάρα, όπως είναι φυσικό με τον χορό και την γυμναστική. Με πιο σκούρα μαλλιά, με πιο rock στιλ και πολλά τατουάζ πια, παραμένει εκθαμβωτική! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR