counter

Σκορδά - Γκαγκάκη - Σταμάτη: Που και με ποιους διασκέδασαν χθες βράδυ;

Σκορδά - Γκαγκάκη - Σταμάτη: Που και με ποιους διασκέδασαν χθες βράδυ;
Σκορδά - Γκαγκάκη - Σταμάτη: Που και με ποιους διασκέδασαν χθες βράδυ;

Στο εστιατόριο "Παπαδάκης" που διατηρεί η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο Κολωνάκι δείπνησαν το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Σάσα Σταμάτη και η στιλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαϊτη. Μαζί τους, ήταν ο Γιάννης Λάτσιος αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας.

Η όμορφη παρέα έφτασε στο χώρο πολύ ευδιάθετη, με τις κυρίες να φορούν ρούχα από την collection της στιλίστριας που κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού και περιλαμβάνει κυρίως ρούχα για την παραλία.

Μετά την μετακίνηση της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, η σχέση της Φαίης Σκορδά και της Κατερίνας Γκαγκάκη έχει γίνει πολύ στενή και κάνουν παρέα και εκτός δουλειάς. Μάλιστα το καλοκαίρι πέρασαν μαζί μερικές μέρες διακοπών, όταν η Κατερίνα Γκαγκάκη αποδέχτηκε την πρόσκληση του ζευγαριού και φιλοξενήθηκε για λίγο στο σπίτι τους στην Τήνο. Εκεί ήταν και η Σάσα Σταμάτη, αφού πέρασε μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών, στο σπίτι της Φαίης και του Γιώργου στην Τήνο. Βέβαια το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου, η βραδιά δεν περιελάμβανε κουβέντες επαγγελματικού ενδιαφέροντος, αφού τη Δευτέρα είχε γίνει η πρώτη συνάντηση των Λιάγκα - Σκορδά με τα στελέχη του ΑΝΤ1 και όλα έχουν μπει στο δρόμο τους. Στο δείπνο πρωταγωνίστησαν τα γέλια, τα πειράγματα και οι ατάκες, με την εκρηκτική Σάσα Σταμάτη να έχει τον κεντρικό ρόλο.

Φυσικά όλοι απόλαυσαν τις γεύσεις που είχε ετοιμάσει η συνεργάτιδά και πολύ καλή τους φίλη, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ικανοποίησαν απόλυτα τους απαιτητικούς ουρανίσκους τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR