counter

Γιώργος Λιάγκας: "Αποφασίσαμε με τη Φαίη να φύγουμε από το Mega γιατί..."

Γιώργος Λιάγκας: "Αποφασίσαμε με τη Φαίη να φύγουμε από το Mega γιατί..."
Γιώργος Λιάγκας: "Αποφασίσαμε με τη Φαίη να φύγουμε από το Mega γιατί..."

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά

Για την μετεγγραφή του ίδιου και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή με την Ελεάνα Τρυφίδου το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου.

"Τελείωσε μία εκπληκτική συνεργασία με το Mega. Για εμένα ήταν μια συνεργασία που κράτησε έξι ολόκληρα χρόνια, για τη Φαίη τρία. Όλες οι σχέσεις όμως, κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους. Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Κάποιους τους χωρίζει μόνο ο θάνατος. Λάβαμε μία απόφαση με την Φαίη, να φύγουμε από το Mega και να πάμε στον ΑΝΤ1, χωρίς να θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το Mega για την συνεργασία. Ελπίζω το κανάλι να βγήκε κερδισμένο από την συνεργασία μας. Πάντα κάτι κερδίζεις από κάθε συνεργασία. Άλλαξαν κάποια δεδομένα και αποφασίσαμε να πάμε σε έναπολύ μεγάλο κανάλι τον ΑΝΤ1. Η βασική μας ομάδα θα είναι ίδια. Σήμερα Δευτέρα, κάναμε την πρώτη μας σύσκεψη και τα πράγματα εκεί είναι πολύ ανθρώπινα και φιλικά", είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

"Μακάρι να έχουμε μια συνεργασία χρόνων", είπε ο παρουσιαστής για το νέο τους τηλεοπτικό σπίτι. Και συνέχισε: "Δείχνουν ότι μας θέλουν εκεί. Αρχές Οκτώβρη υπολογίζουμε να ξεκινήσουμε, δεν έχουμε βρει ακόμα τον τίτλο. Θα είναι μαζί μας η Ελεάνα Τρυφίδου, η Σάσα Σταμάτη και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η καλύτερη τηλεοπτική μαγείρισσα με διαφορά από ότι κυκλοφορεί και πάρα πολύ φίλη μας. Έχει έρθει σπίτι μας, έχουμε φάει εμείς στο δικό της, κάναμε διακοπές στο σπίτι της. Επίσης θα είναι η "κολώνα του ΑΝΤ1", η Λίτσα Πατέρα. Εγώ δεν πιστεύω στα ζώδια, το έχω πει πολλές φορές αλλά σε ένα πρωινό είναι αυτό που θέλει να ακούσει ο κόσμος που βρίσκεται σπίτι εκείνη την ώρα. Ενώ με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνω και τον Σπύρο Σούλη τον οποίο θαυμάζω για τη δουλειά του".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR