counter

Απογοήτευσαν τους Βρετανούς, οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του βασιλικού μωρού. Δείτε τες

Απογοήτευση προκάλεσαν στους Βρετανούς οι πρώτες επίσημες βασιλικές φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα με την Kate Middleton, τον πρίγκηπα William και τον Prince George Alexander Louis του Cambridge.

Οι ενστάσεις των "βασιλικών εμπειρογνωμόνων" πολλές.

1) Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον πατέρα της Kate, Μichael  και όχι από επαγγελματία "βασιλικό" φωτογράφο.

2) Δεν έγινε η φωτογράφηση σε στούντιο, ή τουλάχιστον στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά στον κήπο του σπιτιού της Kate, στο Berkshire. Όχι βέβαια και ενός τόσο ταπεινού σπιτιού, αφού αγοράστηκε πέρισυ από τον πατέρα της, στην τιμή των 4,8 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών.

3) Αυτά δεν είναι "βασιλικά" σκυλιά αλλά τα κατοικίδια της οικογένειας Middleton.

4) Δεν υπάρχει τεχνητός φωτισμός που θα μπορούσε να δείχνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της βασιλικής οικογένειας, αλλά φυσικό φως της ημέρας που δημιουργεί σκιές στα πρόσωπα και τα ρούχα τους.

5) Δεν φαίνεται όλο το πρόσωπο του διαδόχου George Alexander Louis και έτσι ο λαός της Βρετανίας δεν έχει κατορθώσει ακόμη να δει όλο του το πρόσωπο του μελλοντικού βασιλιά του.

Όλοι στη Βρετανία μετά και την δημοσίευση των φωτογραφιών, συζητούν τις στοχευμένες ενέργειες του πρίγκηπα William και της Kate Middleton να σπάσουν το "βασιλικό πρωτόκολλο" και να αποδείξουν ότι και εκείνοι είναι μια απλή οικογένεια που ζει ανάμεσά τους και όχι ένας αποστασιοποιημένος μελλοντικός βασιλιάς από τα προβλήματα της καθημερινότητας του κόσμου

Εδώ μπορείτε να δείτε τις αντίστοιχες πρώτες βασιλικές φωτογραφήσεις του πρίγκηπα Γουίλιαμ - 1982, στην αγκαλιά της Νταϊάννα και του πρίγκηπα Καρόλου - 1948, νεογέννητος δίπλα στην Βασίλισσα Ελισάβετ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR