counter

Ελεονώρα Μελέτη - Μαρία Ηλιάκη: Κάνουν διακοπές στην Κρήτη

Ελεονώρα Μελέτη - Μαρία Ηλιάκη: Κάνουν διακοπές στην Κρήτη
Ελεονώρα Μελέτη - Μαρία Ηλιάκη: Κάνουν διακοπές στην Κρήτη

Στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Out of the Blue Capsis Elite Resort στην Κρήτη πέρασε πέντε ημέρες η Ελεονώρα Μελέτη, από τη Δευτέρα 5 μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου. Στη συντροφιά της ήταν η καλή της φίλη Σαμάνθα Αποστολοπούλου και άλλοι φίλοι τους από την Κρήτη. Το καθημερινό πρόγραμμά της περιλάμβανε προπόνηση στο γυμναστήριο του συγκροτήματος αλλά και σε εξωτερικούς χώρους, καθώς και κολύμπι στην πισίνα και στη θάλασσα. Ακόμη, η Ελεονώρα συμμετείχε με χαρά και σε κρητικό γλέντι που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του ξενοδοχείου το βράδυ της Πέμπτης.

Έναν μήνα διακοπών στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη, συμπλήρωσε η Μαρία Ηλιάκη. Αν και ο τόπος καταγωγής της Μαρίας Ηλιάκη είναι το χωριό Άγιοι Δέκα στο Ηράκλειο, «η ίδια όταν επισκέπτεται το νησί προτιμάει να μένει στα Χανιά, φιλοξενούμενη σε σπίτι φίλων της» εξηγεί φίλη της στο ΟΚ!.

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου, ο φακός του περιοδικού εντόπισε την παρουσιάστρια στην αγαπημένη της παραλία Φαλάσαρνα όπου πήγε για μπάνιο μαζί με τους φίλους της. Η Μαρία Ηλιάκη σχεδιάζει να επιστρέψει στην Αθήνα την Κυριακή 18 Αυγούστου.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Εξώφυλλο ΟΚ 406

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR