counter

Τί λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για Φαίη Σκορδά - Γιώργο Λιάγκα που θα κάνουν στον ΑΝΤ1 το πρωινό!

Τί λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για Φαίη Σκορδά - Γιώργο Λιάγκα που θα κάνουν στον ΑΝΤ1 το πρωινό!
Τί λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για Φαίη Σκορδά - Γιώργο Λιάγκα που θα κάνουν στον ΑΝΤ1 το πρωινό!

Η μεταγραφή του ζεύγους Λιάγκα - Σκορδά προκάλεσε αίσθηση, συζητήθηκε και επαναπροσδιόρισε τα τηλεοπτικά δεδομένα. Το επιτυχημένο δίδυμο θα αναλάβει το πρωινό του καναλιού του Αμαρουσίου και όπως ήταν λογικό η μεταγραφή έκπληξη σαν ντόμινο "γέννησε" και το ερώτημα αν θα συνεχίσει και σε ποια ώρα η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, που την περσινή σεζόν προβάλλοταν στην πρωινή ζώνη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι για το περιοδικό "People", που κυκλοφόρησε με την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" και αναφέρθηκε στην αλλαγή του τηλεοπτικού σκηνικού και την μεταγραφή Λιάγκα - Σκορδά.

"Δεν μου αρέσει το κυνήγι μαγισσών ούτε το να μπαίνω στον ρόλο του θύματος. Αν το Fthis διακοπεί, θα είναι επειδή για τους ανθρώπους του σταθμού ο κύκλος του έκλεισε και όχι επειδή προστέθηκαν δύο νέα πρόσωπα στο δυναμικό του. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στη Φαίη και τον Γιώργο καλή επιτυχία στο νέο τους βήμα".

Στο ερώτημα αν η πιθανή διακοπή του Fthis της αφήνει κάποια πικρία απάντησε:

"Καμία πικρία. Το πιο σημαντικό, όταν σου αναθέτουν κάποιο εγχείρημα, είναι να το παλεύεις μέχρι τέλους ασχέτως των δυσκολιών. Αυτό ως ομάδα το κάναμε όσο καλύτερα μπορούσαμε με ανέλπιστα καλά αποτελέσματα κάποιες φορές και αυτό θα κρατήσω από την περσινή σεζόν".

Η όμορφη παρουσιάστρια που πριν λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά μητέρα συμπλήρωσε:

"Με τον ΑΝΤ1 δεν με δεσμεύει συμβόλαιο κι επειδή διανύουμε μια περίοδο ρευστότητας, το μόνο που μπορώ να πω μετά από μία συνάντηση που είχα πριν από μερικές μέρες με τον Γιάννη Λάτσιο είναι πως υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και διάθεση για συνεργασία. Φαντάζομαι πως μια ξεκάθαρη εικόνα για το αν και τι θα κάνω θα έχω στο τέλος του μήνα. Εκεί που επιστρέφω σίγουρα είναι στον Ρυθμό. Ξεκινάμε στις 26 Αυγούστου, κάθε μέρα 14.00-16.00".

Στη συνέντευξη η Σταματίνα αναφέρθηκε και στις δύο άτυχες εγκυμοσύνες που είχε πριν έρθει στον κόσμο το μωρό της, τον Μάιο που μας πέρασε. Διαβάστε τις λεπτομέρειες εδώ.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR