counter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ποιοι θα βρίσκονται μαζί με Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ποιοι θα βρίσκονται μαζί με Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1;
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ποιοι θα βρίσκονται μαζί με Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1;

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Το δίδυμο Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους με τον ΑΝΤ1, απολαμβάνει τις διακοπές του, με το παιδάκι του στην όμορφη Τήνο. Με τη σιγουριά της γνώσης του αντικειμένου, της τεράστιας επιτυχίας που σημείωσαν αλλά και των βασικών συντελεστών που ήδη ο ΑΝΤ1 έχει στο δυναμικό του, η dream team του πρωινού θέλει μόνο κάποιες τελικές πινελιές για να ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του WWW.FTHIS.GR, θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι την παρέα του Γιώργου και της Φαίης θα συμπληρώνουν η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, αφού ανήκει ήδη στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των πρωινών του και στήριγμα των εκάστοτε επιλογών του σταθμού. Με την εγκυρότητα, την πείρα και την ακρίβεια της είναι το Νο1 στον τομέα της αστρολογίας.

Δεύτερος πυλώνας της εκπομπής θα είναι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η μαγείρισσα που συνεργάζεται ήδη με τον ΑΝΤ1, έχοντας τη δική της εκπομπή μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, θα ενταχθεί στο δυναμικό του Πρωινού και μάλιστα με μεγάλη της χαρά, αφού ο Γιώργος και η Φαίη είναι πια, κάτι παραπάνω από φίλοι της. Οι σχέσεις τους είναι και οικογενειακές αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τα ζευγάρια Γιώργος - Φαίη και Αργυρώ - Μανώλης περνούν ατελείωτες ώρες μαζί. Είτε στο εστιατόριο "Παπαδάκης", είτε σε γιορτές ο ένας στο σπίτι του άλλου, είτε στις διακοπές τους, αφού οι μεν κάνουν διακοπές στην Τήνο και οι δε διατηρούν σπίτι στην Πάρο και συναντιούνται συνεχώς με τα σκάφη τους.

Δεδομένη είναι η παρουσία της Σάσας Σταμάτη στην εκπομπή. Η δημοσιογράφος "χρωστάει" την τηλεοπτική της παρουσία αποκλειστικά στον Γιώργο και τη Φαίη, αφού αποτέλεσε προσωπική τους επιλογή, αλλά και χάρη στην επιμονή τους επέστρεψε στο Mega μετά το ατυχές συμβάν με τον τότε αρχισυντάκτη της εκπομπής και την απομάκρυνσή της στο τέλος της πρώτης σεζόν από το Πρωινό Mou. Η Σάσα είναι πια αναπόσπαστο μέρος και της καθημερινότητας του ζευγαριού και πολύ φίλη της Φαίης, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που βρίσκονται εκτός δουλειάς για ψώνια, καφέ, φαγητό ή σπίτι για ταινίες και παιχνίδι με τον Γιάννη ή κάνει διακοπές φιλοξενούμενή τους στην Τήνο.

Αναζητείται το "όνομα" και ένα ή δύο πρόσωπα για να ενταχθούν στην ομάδα με τη Σάσα. Το ζευγάρι καθώς και οι ιθύνοντες του ANT1 έχουν ήδη στο μυαλό τους τις ιδέες καθώς και τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν τη συντροφιά τους και από  2 Σεπτεμβρίου που ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει - μαζί με την Φαίη και τον Γιάννη - στην Αθήνα για τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real, θα διευθετηθούν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR