counter

Ο ALPHA εξέδωσε "θυμωμένη" ανακοίνωση για τον Νίκο Μουτσινά και το MEGA!

Ο ALPHA εξέδωσε "θυμωμένη" ανακοίνωση για τον Νίκο Μουτσινά και το MEGA!
Ο ALPHA εξέδωσε "θυμωμένη" ανακοίνωση για τον Νίκο Μουτσινά και το MEGA!

Νίκος Μουτσινάς

 

Ο ALPHA εξέδωσε "θυμωμένη" ανακοίνωση για τον Νίκο Μουτσινά και όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για μετακίνηση του στο πρωινό του MEGA.

Μάλιστα το κανάλι "κουνάει το δάχτυλο" σε όσους έγραψαν "πως ο Νίκος σκέφτεται να φύγει από τον ALPHA και πως ο λόγος του και μόνο τον δεσμεύει με το κανάλι". Ταυτόχρονα "ενημερώνει" και το MEGA, - που όπως σας είχαμε πει επικοινώνησε διερευνητικά με τον Νίκο Μουτσινά για το κατά πόσο έχει συμβόλαιο με τον ALPHA -  σε περίπτωση που δεν το είχαν καταλάβει ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει συμβόλαιο με τον ALPHA και καλά θα κάνει να κάνει πίσω από την διεκδίκηση.

Πάντως με τούτα και με 'κείνα κερδισμένος βγαίνει ο Νίκος Μουτσινάς αφού το show που για την ώρα ήταν στα λόγια συμφωνημένο με τον Νίκο και δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα, το κανάλι μέσω της ανακοίνωσής του δεσμεύεται ότι θα γίνει.

Διάβαστε την ανακοίνωση

"Νίκος Μουτσινάς. Όπου υπάρχει καπνός δεν υπάρχει απαραιτήτως και φωτιά.

Σε μια περίοδο μεγάλης τηλεοπτικής κινητικότητας αλλά και ανυπόστατης φημολογίας περί μετακινήσεων προσώπων της μικρής οθόνης, μη μου… το καλοκαίρι τάραττε!

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι σε αντίθεση με όσα λέγονται και γράφονται, χωρίς διασταύρωση, ο Νίκος Μουτσινάς είναι… «δεμένος» με τον Alpha με υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Μάλιστα, η άκρως επιτυχημένη συνεργασία του παρουσιαστή με τον σταθμό επεκτείνεται, καθώς θα αναλάβει και την παρουσίαση ενός νέου show έκπληξη.

Επίσης, το «Δέστε τους!», όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει με σχετικό δελτίο Τύπου την 1η Ιουλίου, θα επιστρέψει ανατρεπτικό και καυστικό στο νέο πρόγραμμα του Alpha το φθινόπωρο.

Τα καλύτερα έρχονται… Και αυτό δεν είναι φήμη αλλά γεγονός!".

Χαμός στα MEDIA!!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR