counter

Έτσι περνάει τις νύχτες της η φρεσκοχωρισμένη Rihanna στα ξενοδοχεία (video)

Έτσι περνάει τις νύχτες της η φρεσκοχωρισμένη Rihanna στα ξενοδοχεία (video)
Έτσι περνάει τις νύχτες της η φρεσκοχωρισμένη Rihanna στα ξενοδοχεία (video)

Rihanna Video

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Είναι αναμφισβήτητα το πιο σκληρά εργαζόμενο κορίτσι της ποπ βιομηχανίας. Παγκόσμιες τουρνέ κάθε χρόνο, καινούριο album κάθε Νοέμβριο για τα τελευταία 7 χρόνια, φωτογραφήσεις για τα περιοδικά, meetings για τη συλλογή ρούχων και καλλυντικών που υπογράφει, ταξίδια σε όλο τον κόσμο και μέσα σε όλα αυτά μια σχέση με τον Chris Brown που αρχίζει και τελειώνει κάθε εβδομάδα!

Η Rihanna αυτή την περίοδο συνεχίζει την ευρωπαϊκή τουρνέ του "Diamond World Tour" τη στιγμή που το ειδύλλιο της με τον Brown δείχνει να έχει τελειώσει οριστικά. Εκείνος επέστρεψε στην αγκαλιά της πρώην του Karrueche Tran και εκείνη μέσω των social media θέλει να αποδείξει ότι ο χωρισμός δεν την νοιάζει καθόλου.

Το 24χρονο όμορφο κορίτσι από τα Barbados βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο Παρίσι στα πλαίσια του τουρ και μετά το show αντί να πάει για ύπνο πήρε τη λιμουζίνα της και γλέντησε σε club της πόλης. Και το πάρτι δεν τελείωσε εκεί, αλλά συνεχίστηκε στη σουίτα του ξενοδοχείου, όπου διέμενε.

Η Riri φορώντας το κάτω μέρος της πιτζάμας της και με ένα τσιγάρο στο χέρι επιδίδεται σε ένα σέξι χορό υπό τις επευφημίες της κολλητής της, Μelissa Forde. To video το δημοσίευσε η Melissa στον λογαριασμό της στο Instagram και είναι ενδεικτικό των ξέφρενων ημερών που απολαμβάνει η star όπου κι αν βρίσκεται.


Δείτε το video.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR