counter

Παραδέχτηκε το ερωτικό τρίγωνο με τις Rihanna και Karrueche σε video που δημοσίευσε ο ίδιος. Δείτε το!

Παραδέχτηκε το ερωτικό τρίγωνο με τις Rihanna και Karrueche σε video που δημοσίευσε ο ίδιος. Δείτε το!
Παραδέχτηκε το ερωτικό τρίγωνο με τις Rihanna και Karrueche σε video που δημοσίευσε ο ίδιος. Δείτε το!

Brown_Tran_Karrueche

Aπό  την Πέπη Τυλιγάδη

Τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και ευτυχώς γιατί το σίριαλ με την ερωτική ζωή του Chris Brown και την κρυφή επανασύνδεση με την Rihanna είχε κουράσει ακόμα και τους πιο φανατικούς θαυμαστές των δύο stars.

Λίγες ώρες αφού ο 23χρονος τραγουδιστής επιβεβαίωσε στο περιοδικό "UsWeekly" τον χωρισμό του από την σύντροφό του Karrueche Tran, μοιράστηκε ένα video στο twitter με τίτλο: "Ο πραγματικός Chris Brown".

Στο διάρκειας τρεισήμισι λεπτών video,ο Brown παραδέχεται την αγάπη του για τις δύο γυναίκες και προβάλλει εικόνες από ευχάριστες στιγμές που είχε και με τις δύο. Το video ξεκινάει με  τον Brown να παραδέχεται ότι είναι λιγάκι μεθυσμένος, αλλά θέλει ο ίδιος να πει πως έχουν συμβεί τα πράγματα.

" Όλοι εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε τον πραγματικό Chris, γι’ αυτό θα είμαι ειλικρινής. Είμαι αγχωμένος. Και αυτό είναι αλήθεια. Όταν έχεις παρελθόν με κάποιον και μετά ερωτεύεσαι και κάποιον άλλον, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Είναι δυνατό να αγαπάς δύο ανθρώπους ταυτόχρονα; Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά αυτή τη στιγμή έτσι αισθάνομαι. Μάλλον θα πείτε, 'μα καλά τις λέει αυτός τώρα'; Είμαι αληθινός. Δεν θέλω να πληγωθώ και ούτε προσπαθώ να το παίξω κάποιος. Η μαμά μου με μεγάλωσε διαφορετικά".

Μόλις δημοσιεύτηκε το video η Karrueche έγραψε στο δικό της λογαριασμό: "Δεν παίζεις με τα ειλικρινά συναισθήματα κάποιου. Απλά δεν το κάνεις". Και συνέχισε: "Η ζωή συνεχίζεται, ας κάνουμε όλοι το ίδιο".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Τran γνώριζε για τις μυστικές συναντήσεις του συντρόφου της με την pop star, αλλα το φιλί στα χείλη που μοιράστηκε με την Rihanna στα MTV Video Music Awards στις 6 Σεπτεμβρίου ήταν το αποκορύφωμα στις ήδη τεταμένες σχέσεις τους.

Η Riri ακόμα και μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον τραγουδιστή, που την άφησε αιμόφυρτη σε δρόμο του Los Angeles, στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν από ένα μήνα στην Οprah Winfey, αποκάλεσε τον Brown τον έρωτα της ζωής της.

Δείτε το video που δημοσίευσε ο Chris Brown που τον δείχνει σε ευχάριστες στιγμές με την Karrueche, αλλά και την Rihanna!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR