counter

Την Πέμπτη 23 Μαϊου ξεκινούν οι "Ήρωες ανάμεσά μας"!

Την Πέμπτη 23 Μαϊου ξεκινούν οι "Ήρωες ανάμεσά μας"!
Την Πέμπτη 23 Μαϊου ξεκινούν οι "Ήρωες ανάμεσά μας"!

Σάκης Ρουβάς στον τάφο Καζαντζάκη Σάκης Ρουβάς Ήρωες

 Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Επί πολλές εβδομάδες, από τότε που το πρώτο τρέηλερ βγήκε στον αέρα του ΑΝΤ1, για το νέο project, που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει και να αναδείξει απλούς καθημερινούς ανθρώπους που προσφέρουν ανιδιοτελώς στον συνάνθρωπό τους, χιλιάδες επιστολές και email έφτασαν στα γραφεία της παραγωγής.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε καθολικά, στο κάλεσμα του σταθμού, που σκοπό έχει μέσω της εκπομπής, να παρουσιάσει στο κοινό τις ιστορίες των ανθρώπων και το έργο τους, που χωρίς αντάλλαγμα αγωνίζονται για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και στον συνάνθρωπο και στόχο έχει να γίνουν αυτοί οι άνθρωποι παράδειγμα μίμησης.

Τα γυρίσματα έγιναν σε όλη την Ελλάδα, με τον παρουσιαστή Σάκη Ρουβά, να βρίσκεται δίπλα σε όλους εκείνους που με τις πράξεις τους, γίνονται "Ήρωες" της καθημερινότητας για τον πλησίον τους. 

Μέσα στο μήνα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 23 Μαϊου ξεκινά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 το ντοκιμαντέρ που θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος και anchorwoman του ΑΝΤ1, Μαρία Χούκλη.

Χούκλη

Πρόκειται για το ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στην τηλεοπτική παραγωγή "Ήρωες" και πρωτοξεκίνησε στη Σουηδία. Η Μαρία Χούκλη θα εξηγήσει το concept, την επιτυχία του στη Σουηδία, την τεράστια ανταπόκριση στη χώρα μας αλλά και τη διαδικασία επιλογής των δέκα «Ηρώων» στην Ελλάδα.


Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 24 Μαΐου, ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει τους πρώτους «Ήρωες» και το έργο τους. Συνολικά οι "Ήρωες που ζουν ανάμεσά μας" και οι ιστορίες τους θα προβληθούν τηλεοπτικά θα είναι 10 και το νέο project, φιλοδοξεί να συγκινήσει, να ευαισθητοποιήσει, να αφυπνίσει και να μας υπενθυμίσει την ανθρωπιά μας.

Σακης Ρουβάς

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR