counter

Ποτέ «πεινασμένες» στο Super Market!

Ποτέ «πεινασμένες» στο Super Market!
Ποτέ «πεινασμένες» στο Super Market!

Ποτέ «πεινασμένες» στο Super Market!

Οι ερευνητές που Πανεπιστημίου Cornell, βάλθηκαν να μας αποδείξουν πως όταν πηγαίνουμε στο super market με άδειο στομάχι, το πιθανότερο είναι να φύγουμε από εκεί αρχικά με πολλά ψώνια και στην συνέχεια με περισσότερα κιλά τα οποία θα αποκτήσουμε αφού καταναλώσουμε όσα έχουμε ψωνίσει!    

 

Το «πρόβλημα», όμως, δεν κρύβεται τόσο στην ποσότητα αυτών που αγοράζουμε όταν το στομάχι γουργουρίζει, όσο στην ποιότητα! Σύμφωνα πάντα με τους ερευνητές, οι… νηστικοί καταναλωτές έχουν την τάση να επιλέγουν φαγητά υψηλής θερμιδικής αξίας και όχι απλά... περισσότερα φρούτα και λαχανικά – τα οποία μεταξύ μας καλό θα μας έκαναν και όχι κακό!    

 

«Ακόμα και λίγο πεινασμένος να νιώθει κάποιος τη στιγμή που θα επισκεφτεί το super market, μπορεί να έχει αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο θα επιλέξει το τι θα ψωνίσει – και αυτό που θα αγοράσει θα έχει σίγουρα περισσότερες θερμίδες απ’ ότι κάτι το οποίο θα επέλεγε με γεμάτο στομάχι…», σημειώνουν οι ειδικοί και μας παροτρύνουν την επόμενη φορά που θα πάμε για ψώνια να έχουμε τσιμπήσει κάτι προηγουμένως.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR