counter

Brand new Chubby Stick Shadow Tint for Eyes!

Brand new Chubby Stick Shadow Tint for Eyes!
Brand new Chubby Stick Shadow Tint for Eyes!

Το νέο μέλος της… «οικογένειας» των Chubby Stick στοχεύει να κατακτήσει μια μόνιμη θέση στην καρδιά και το… νεσεσέρ σας! Η ολοκαίνουργια σκιά της Clinique ουσιαστικά σας λύνει τα χέρια, αφού σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα υπέροχο μακιγιάζ εύκολα και γρήγορα!

 

Η κρεμώδης σύνθεση των Chubby Stick Shadow Tint for Eyes, κάνει εύκολη και ομοιόμορφη την εφαρμογή τους, προσφέροντας σταθερό αποτέλεσμα, χωρίς να μουτζουρώνουν ή να δημιουργούνται πτυχές στο καπάκι των ματιών κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εμπλουτισμένη με την καταπραϋντική Βιταμίνη Ε, η απαλής υφής σύνθεση της σκιάς  γλιστρά εύκολα και απαλά στο βλέφαρο, αφήνοντας έντονο χρώμα μεγάλης διάρκειας.

 

Εύκολο στην εφαρμογή και ιδανικό στη μεταφορά…

 

Η πολύχρωμη και πρωτοποριακή συσκευασία του, που μοιάζει με μολύβι, κάνει την εφαρμογή της σκιάς παιχνίδι. Η μοναδική της  σύνθεση δίνει τη δυνατότητα αυξανόμενης έντασης στο μακιγιάζ, από απαλό και φυσικό αποτέλεσμα έως έντονο και εντυπωσιακό. Πριν τη χρήση, απλά περιστρέψτε τη βάση για να εμφανιστεί περισσότερο προϊόν και αφού το εφαρμόσετε, γυρίστε πάλι πίσω για να κλείσετε, τοποθετώντας το μεταλλικό καπάκι.   

 

…με πλούσια γκάμα χρωμάτων!

 

Διατίθεται σε 8 υπέροχες αποχρώσεις από ουδέτερα χρώματα όπως  ροζ, βιολετί και μπλε. Πλούσια χρώματα στα μάτια προσφέρουν οι νέες αποχρώσεις ματιών: Bountiful Beige, Fuller Fudge, Ample Amber, Mighty Moss, Pink & Plenty, Curvaceous Coal, Lavish Lilac, Big Blue and Portly Plum. Δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι χρώμα να διαλέξετε; Γίνετε δημιουργική και παίξτε με τα χρώματα. Δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό Look αναμειγνύοντας διάφορες αποχρώσεις για μοναδικό αποτέλεσμα. 

 

 Κερασία Κούη

Ποιος είναι, όμως, ο καλύτερος τρόπος για να φορέσει κάποιος το νέο Chubby Stick Shadow Tint for Eyes; Η Κερασία Κούη, Professional Makeup Artist της Clinique, μας εκμυστηρεύεται τα μυστικά της… 

 

Αυτές οι μοναδικές σκιές ματιών σε μια τόσο μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, δεν υπήρξαν ποτέ πριν τόσο εύκολες στην εφαρμογή τους! Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό μακιγιάζ, μέσα σε μόνο λίγα λεπτά, εφαρμόζοντας διαφορετικά χρώματα σε συγκεκριμένες περιοχές στο βλέφαρο. Το μυστικό είναι να σβήσετε τις άκρες και να αναμείξετε τα χρώματα με ένα πινέλο. Έτσι το μακιγιάζ γίνεται παιχνίδι! Κάθε σκιά μπορεί να φορεθεί μόνη της ή σε συνδυασμό με ένα eyeliner για να δημιουργήσετε περισσότερη ένταση στα μάτια ή μπορείτε να κάνετε συνδυασμό διάφορων αποχρώσεων σκιών και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό, προσωπικό look.  

  

 

 

Τα Chubby Stick Shadow Tint της Clinique, είναι οφθαλμολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για όσες φοράνε φακούς επαφής. Θα είναι διαθέσιμα στους πάγκους της Clinique τον Μάιο 2013. Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργίες. 100% Χωρίς Άρωμα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR