counter

Το top model Kate Moss επιλέχθηκε από την Kérastase για τη νέα της καμπάνια!

Το top model Kate Moss επιλέχθηκε από την Kérastase για τη νέα της καμπάνια!
Το top model Kate Moss επιλέχθηκε από την Kérastase για τη νέα της καμπάνια!

Kate Moss

Η Kérastase είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι το διάσημο, διεθνές ‘’fashion icon’’, η KATE MOSS, θα είναι το πρόσωπο της 1ης σειράς styling από την Kérastase.

To Top Model από τη Bρεττανία, που έχει εκπροσωπήσει επάξια πολλές μάρκες μόδας & ομορφιάς, θα ταυτιστεί για πρώτη φορά με την εικόνα μιας πολυτελούς μάρκας περιποίησης μαλλιών.

Η δημιουργική σύνδεση της επαγγελματικής εξειδίκευσης της Kérastase με την αδιαμφισβήτητη λάμψη της  Kate θα δώσουν μια νέα διάσταση στο styling, με έμφαση στην ελεύθερη κίνηση των μαλλιών και την απόλαυση που προσφέρουν οι αισθησιακές υφές των πιο σύγχρονων τεχνολογικά προϊόντων.

Τα μαλλιά της Kate έχει επιμεληθεί προσωπικά ο φίλος της, Luigi Murenu, studio hairstylist και καλλιτεχνικός διευθυντής για τη δημιουργία της νέας σειράς styling. Τα μακριά μαλλιά της Kate μεταμορφώθηκαν μέσα από διαφορά looks, κυματιστά ή σπαστά, με πλούσιο όγκο και ελεύθερη κίνηση, εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους αλλά όλα εντυπωσιακά. Με την Kérastase, τα μαλλιά της είναι πιο υγιή και λαμπερά από ποτέ, αναδεικνύοντας όλα τα στοιχεία αυτής της μοναδικής προσωπικότητας του χώρου της μόδας.

Η  ‘’K’’ Καμπάνια με την υπογραφή της Kérastase και της Kate Moss εισάγει το styling σε μια νέα εποχή: την εποχή του ‘’Couture Styling’’

H διαφημιστική καμπάνια που πραγματοποιήθηκε από τον φωτογράφο Solve Sundbo θα είναι διαθέσιμη τον Ιούνιο του 2013.

Δείτε το παρακάτω video και αφεθείτε!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR