counter

Υποδεχτείτε την άνοιξη με τα πιο hot accessoires!

Υποδεχτείτε την άνοιξη με τα πιο hot accessoires!
Υποδεχτείτε την άνοιξη με τα πιο hot accessoires!

Ναι, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και ακόμα κι αν δεν καταφέρουμε να αποκτήσουμε τα συγκεκριμένα, θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποια αντίστοιχα που να τους μοιάζουν! Ο λόγος για κάποια από τα πιο hot accessoires της ανοιξιάτικης σεζόν!

 

Δαντελοmania!

Την είδαμε να φιγουράρει σε πολλά από τα accessoires του Oscar de la Renta και… τη λατρέψαμε στα συγκεκριμένα ολόλευκα πέδιλα και τη nude ζώνη! Η «όψη-δαντέλα»  αναμφισβήτητα θα μας απασχολήσει πολύ φέτος και θα δώσει μια πιο ρομαντική διάσταση στις εμφανίσεις μας! Ναι, αυτά τα sangallo accessoires ομολογουμένως μας άρεσαν πολύ!

 

 

Golden… fluo!

Το χρυσό, σε συνδυασμό με τα fluo και γενικά με τα έντονα χρώματα είναι must! Το είδαμε να φιγουράρει σε αυτή την υπέροχη τσάντα στην επίδειξη της Diane Von Furstenberg και αποφασίσαμε πως θα θέλαμε πολύ να κρατήσουμε μια παρόμοια τσαντούλα – όχι μόνο την άνοιξη, αλλά και ολόκληρο το καλοκαίρι!   

 

 

Η επέλαση της πλατφόρμας!

Για ακόμα μία χρονιά, οι πλατφόρμες βρίσκονται στο προσκήνιο και αναδεικνύουν ακόμα και το πιο απλό-ήσυχο outfit! Αυτές που είδαμε, όμως, στην επίδειξη της Lela Rose, πραγματικά μας άρεσαν πολύ! Το δυνατό τους σημείο; Συνδύαζαν πολύ έξυπνα την απλότητα του μινιμαλισμού με την πρωτοτυπία και τη δύναμη του.. φουτουρισμού! Ναι… όλα αυτά σε ένα παπούτσι!

 

 

Sexy & elegant!

Δύο στοιχεία τα οποία κατάφερε να παντρέψει με απόλυτη επιτυχία στα πέδιλά της η Monique Ihuillier! Το μυστικό της; Η δαντέλα, τα περίτεχνα κοψίματα και τα κορδόνια τα οποία έδωσαν στα συγκεκριμένα πέδιλα μια απίστευτα sexy γραμμή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR