Ντοµατόπιτα µε φέτα Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013, 16:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Ντοµατόπιτα µε φέτα Σε ένα στρογγυλό ή ένα παραλληλόγραµµο ταψί µετρίου µεγέθους απλώνετε τα δύο φύλλα σφολιάτας φροντίζοντας ίσα-ίσα να περισσεύουν από τα τοιχώματα. Με ένα πιρούνι τρυπάτε τη βάση της σφολιάτας και τη βάζετε στον φούρνο, στους 180 βαθµούς για 10΄ µέχρι να ψηθεί λίγο το φύλλο. Βγάζετε το ταψί και αµέσως θρυµµατίζετε τη φέτα και τη ρίχνετε στη σφολιάτα. Από πάνω τακτοποιείτε τις φέτες της ντοµάτας και πασπαλίζετε µε τη ρίγανη. Σε ένα µπολ χτυπάτε την κρέµα γάλακτος, µε το αβγό και τη γραβιέρα µέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά µεταξύ τους. Περιχύνετε τις ντοµάτες, πασπαλίζετε µε το έµενταλ και ψήνετε ξανά για ακόµα 30΄, µέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της πίτας. Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Σοφία Μουτίδου για Άννα Παναγιωτοπούλου: "Μακάρι να μπορούσα να μοιραστώ σκληρές ιστορίες προδοσίας σε βάρος της"
FASHION Φαίη Σκορδά: Με τσάντα αξίας 1.450 ευρώ & το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα σε βραδινή της έξοδο (Photos)