Πικάντικα κεφτεδάκια ψαριού Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013, 14:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Πικάντικα κεφτεδάκια ψαριού Σε κουζινομηχανή, στη μεσαία ταχύτητα, δουλεύετε μαζί όλα τα υλικά εκτός από τα φρέσκα φασολάκια και το σπορέλαιο. Το μείγμα θα πρέπει να γίνει λείο, χωρίς σβόλους και κάπως σφιχτό για να πλάθεται. Ρίχνετε το μείγμα σε μπολ και ανακατεύετε με τα κομμένα φασολάκια. Ζεσταίνετε το σπορέλαιο στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Πλάθετε με τα χέρια ή με κουτάλι το μείγμα σε μικρά κεφτεδάκια. Αν τα πλάσετε με τα χέρια, αλείφετε τα δάχτυλά σας με λίγο σπορέλαιο για να μην κολλάνε. Τηγανίζετε τα κεφτεδάκια έως ότου πάρουν χρυσό χρώμα και από τις δύο πλευρές, περίπου δύο λεπτά ανάλογα με το μέγεθός τους. Στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρετε ζεστά. Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
FASHION Φαίη Σκορδά: Με τσάντα αξίας 1.450 ευρώ & το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα σε βραδινή της έξοδο (Photos)