counter

Πικάντικα κεφτεδάκια ψαριού

Πικάντικα κεφτεδάκια ψαριού
Πικάντικα κεφτεδάκια ψαριού

  1. Σε κουζινομηχανή, στη μεσαία ταχύτητα, δουλεύετε μαζί όλα τα υλικά εκτός από τα  φρέσκα φασολάκια και το σπορέλαιο. Το μείγμα θα πρέπει να γίνει λείο, χωρίς σβόλους και κάπως σφιχτό για να πλάθεται.
  2. Ρίχνετε το μείγμα σε μπολ και ανακατεύετε με τα κομμένα φασολάκια.
  3. Ζεσταίνετε το σπορέλαιο στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Πλάθετε με τα χέρια ή με κουτάλι το μείγμα σε μικρά κεφτεδάκια. Αν τα πλάσετε με τα χέρια, αλείφετε τα δάχτυλά σας με λίγο σπορέλαιο για να μην κολλάνε.
  4. Τηγανίζετε τα κεφτεδάκια έως ότου πάρουν χρυσό χρώμα και από τις δύο πλευρές, περίπου δύο λεπτά ανάλογα με το μέγεθός τους. Στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρετε ζεστά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR