Χτυπάτε στο μίξερ το ανθότυρο, τα αβγά, τη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και τα αμύγδαλα μέχρι να αφρατέψουν. Μόλις το μείγμα σφίξει, το αδειάζετε σε μια βουτυρωμένη ταρτιέρα 23 εκ. και το ψήνετε για 25-30 λεπτά.
Το αφήνετε να κρυώσει και το ξεφορμάρετε. Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το μέλι, το κρασί, το χυμό, το γλυκάνισο και τα βερίκοκα. Σιγοβράζετε το μείγμα για 15 λεπτά περίπου μέχρι να αρχίσει να πήζει και να σχηματίζεται ένα ωραίο σιρόπι. Περιχύνετε την τάρτα με το ζεστό σιρόπι και σερβίρετε.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)