counter

Κοτόπουλο ριγανάτο

Κοτόπουλο ριγανάτο
Κοτόπουλο ριγανάτο

Για 6 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:5 λεπτά-Χρόνος ψησίματος:75 λεπτά

Στο ελαιόλαδο ροδίζουμε καλά το κοτόπουλο μαζί με το σκόρδο για 7΄-8΄. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε το κρασί και 1 φλ. τσαγιού νερό.

Μόλις πάρει βράση το κοτόπουλο χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 1 ώρα και 15΄, μέχρι να μαλακώσει. Ενδιάμεσα αλατοπιπερώνουμε.

Προς το τέλος του χρόνου βρασμού πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Το φαγητό πρέπει να μείνει με πολύ λίγη σάλτσα, σχεδόν με το λάδι του.

 

 

 

Πηγή: http://www.argiro.gr/

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR