counter

Η Κέλλυ Κελεκίδου αποκαλύπτει ότι στην εγκυμοσύνη έφτασε στα 90 κιλά! Περιγράφει πώς έχασε τα 36 από αυτά μέσα σε ένα χρόνο

Η Κέλλυ Κελεκίδου αποκαλύπτει ότι στην εγκυμοσύνη έφτασε στα 90 κιλά! Περιγράφει πώς έχασε τα 36 από αυτά μέσα σε ένα χρόνο
Η Κέλλυ Κελεκίδου αποκαλύπτει ότι στην εγκυμοσύνη έφτασε στα 90 κιλά! Περιγράφει πώς έχασε τα 36 από αυτά μέσα σε ένα χρόνο

ΚΕΛΛΥ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ

Συνέντευξη στο περιοδικό "ΕΓΩ"  έδωσε η Κέλλυ Κελεκίδου και μίλησε για τη συμμετοχή της στο DWTS, για τον έγγαμο βίο, τον σύζυγό της Νίκο Κουρκούλη, τον 3,5 ετών γιο τους Θάνο αλλά και το πώς έχασε τα 36 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

Μιλώντας για το σύζυγό της, στη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα, η αγαπημένη τραγουδίστρια δήλωσε: "Όπως όλα τα ζευγάρια έτσι και εμείς περνάμε μέρες που είμαστε πιο ερωτευμένοι και μέρες που έχουμε τους καυγάδες μας.

Η αλήθεια είναι ότι λόγω του show λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι. Εμάς τις γυναίκες, όταν γινόμαστε μητέρες μας θεωρούν καμία φορά οι άντρες δεδομένες επειδή είμαστε συνέχεια στο σπίτι με το παιδί. Τώρα όμως με τους ρυθμούς που δουλεύω, νομίζω ότι του λείπω και το δείχνει με διάφορους τρόπους που μου αρέσουν. Δεν πίστευα ποτέ ο Νίκος έχει αυτή την πτυχή στο χαρακτήρα του".

Είναι ο Νίκος ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωή της;

"Ο έρωτας της ζωής μου είναι ο γιος μου. Ο άντρας μου είναι ο άνθρωπος που με ενέπνευσε να  κάνω οικογένεια. Εκείνος με οδήγησε στη μητρότητα...Ο Θάνος μου δεν είναι ούτε 3,5 ετών, αλλά δείχνει από τώρα το χαρακτήρα του. Δεν ασχολείται με τα παιχνίδια του, δεν του κάνουν εντύπωση. Του αρέσουν πολύ τα μουσικά όργανα. Επίσης φοράει στολές όλη την ημέρα και υποδύεται ήρωες. Έχει μεγάλη τρέλα".

Στην ερώτηση, πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης, η Κέλλυ Κελεκίδου αποκάλυψε:

"Όταν έμεινα έγκυος ήμουν 53 κιλά και πήρα άλλα 36 κιλά στην εγκυμοσύνη. Δεν με τρόμαξαν ίσα ίσα τα αγάπησα. Θήλαζα το γιό μου για έναν ολόκληρο χρόνο. Μέσα σε αυτό το διάστημα, λόγω της διατροφής που έκανα με σούπες και πολλά υγρά για ένα έχω γάλα, τα κιλά σιγά σιγά έφευγαν.

Γενικά έχω καλό μεταβολισμό. Το βράδυ ξεγελούσα τον εαυτό μου τρώγοντας τοστ ή φρούτα. Το μεσημέρι έτρωγα μια κανονική μερίδα, χωρίς ψωμί… Έτσι επανήλθε το σώμα μου, οπότε μια χαρά… Δεν έκανα κανένα τρελό αγώνα να χάσω τα κιλά".

Για τη συμμετοχή της στο DWTS, είπε: "Σέβομαι την άποψη της επιτροπής…Μερικές φορές από τη βαθμολογία μπορεί να υπάρχουν ζευγάρια που λίγο περισσότερο να ευνοούνται. Εγώ έχω ξεκινήσει από το μηδέν…

Ωστόσο, όλα όσα μου λένε, με κάνουν καλύτερη. Αν θα χόρευα με κάποιον από την επιτροπή θα ήταν ο κ. Λάτσιος. Θα ήθελα να χορέψει free style και εκεί να εντάξουμε διάφορες χορογραφίες τζαζ και φοξ τρότ. Δεν θα ήθελα να τον δω στη… σάμπα".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR