counter

Ξανά στα δικαστήρια ο Νίκος Μακρόπουλος με την πρώην συζυγό του; Τι λέει η ίδια για τον γάμο τους

Ξανά στα δικαστήρια ο Νίκος Μακρόπουλος με την πρώην συζυγό του; Τι λέει η ίδια για τον γάμο τους
Ξανά στα δικαστήρια ο Νίκος Μακρόπουλος με την πρώην συζυγό του; Τι λέει η ίδια για τον γάμο τους

Νίκος Μακρόπουλος

Αποκαλυπτικός, όσο ποτέ άλλοτε, εμφανίστηκε ο Νίκος Μακρόπουλος στην εκπομπή “Βράδυ” με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την υπόθεση του διαζυγίου του μετά από 25 χρόνια γάμου και τόνισε ότι “κάποια στιγμή πρέπει να γίνεται ένα ξεκαθάρισμα. Βαρέθηκα πλέον να λέω ψέματα, ας δικαστώ και ας πληρώσω. Δεν νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερος ψεύτης από μένα”.

Ο Νίκος Μακρόπουλος ξεκαθάρισε ότι “ένα παιδί και ένας γάμος δεν σε αναγκάζουν να μένεις εκεί. Διπλή ζωή είναι μισή ζωή. Έτσι και αλλιώς η ζωή είναι ένα ψέμα. Το θέμα είναι να ζεις για σένα και όποιον τον χαλάει μπορεί να αποχωρήσει”.

Μάλιστα μίλησε και για τα πιστεύω του περι γάμου λέγοντας ότι “ο παντρεμένος ψάχνει να βρει γκόμενα. Άρα καλύτερα να μείνεις γκόμενος και γκόμενα μια ζωή και όποτε θέλεις να ανοίγεις τη πόρτα και να φεύγεις”.

Από τη πλευρά της, η 46χρονη Χρύσα Καρτέρη είπε ότι “προβλήματα και σύννεφα υπάρχουν στη σχέση και αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα χωρίς να είσαι σίγουρος”.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής “ήθελε να μείνουμε μαζί, αλλά έτσι όπως το φανταζόταν ο ίδιος. Εγώ αποφάσισα να κάνω ένα βήμα για το διαζύγιο. Θα μπορούσα να μην είχα κινήσει τίποτα γιατί ήμουν μια χαρά και θα μπορούσα να εξακολουθώ να είμαι μια χαρά”.

Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να βγει η απόφαση για το διαζύγιο, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τη Χρύσα Καρτέρη να ετοιμάζεται να ξαναπάει στα δικαστήρια, τόσο σχετικά με το μοίρασμα της περιουσίας τους, όσο και για τη διατροφή του παιδιού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR