counter

Πώς η Τόνια Σωτηροπούλου "έφαγε" την Angelina Jolie!

Πώς η Τόνια Σωτηροπούλου "έφαγε" την Angelina Jolie!
Πώς η Τόνια Σωτηροπούλου "έφαγε" την Angelina Jolie!

Τόνια Σωτηροπούλου

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Κατέκτησε τον Βond και αυτό ήταν μόνο η αρχή! Η Τόνια Σωτηροπούλου, η μοναδική ελληνίδα που βρέθηκε δίπλα στον κινηματογραφικό υπερκατάσκοπο "007", συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Όχι μόνο εμάς, τους Έλληνες, αλλά κυρίως τον διεθνή Τύπο, που με την προβολή της τελευταίας ταινίας του James Bond, "Skyfall" αφιέρωσαν δεκάδες άρθρα στην όμορφη ελληνίδα, που με τα μεσογειακά χαρακτηριστικά και το ταλέντο της, κέρδισε την προσοχή των κινηματογραφικών studio. Όπως συνηθίζεται στη showbiz, μετά τους παραγωγούς, ήρθε και η σειρά του κοινού να μαγευτεί από την εντυπωσιακή παρουσία της.

Η 25χρονη ηθοποιός δεν κατάφερε απλά να μπει στην επίσημη και έγκυρη λίστα της γνωστής ιστοσελίδας "IMDb", η οποία παρουσιάζει τις πιο όμορφες και εξωτικές γυναίκες του πλανήτη, αλλά και να δείξει την... πλάτη της στην Angelina Jolie!

H δική μας Tόνια φιγουράρει με άνεση στην 4η θέση της περιζήτητης λίστας, ενώ η πανέμορφη σύντροφος του Brad Pitt έφτασε μόλις μέχρι την 23η θέση.

Καθόλου άσχημα για το κορίτσι, που μόλις πριν τέσσερα χρόνια, άφησε την Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό της στο εξωτερικό, με μοναδικά όπλα την ελληνική ομορφιά και το πείσμα να την επιβάλλει!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR