counter

Δείτε τις εμφανίσεις των 14 ζευγαριών. Τα σχόλια της κριτικής επιτροπής, η βαθμολογία, οι αντιδράσεις. Ποιοι ξεχώρισαν, οι "ναζιάρες" celebrities και από ποιους έχουν απαιτήσεις (video)

Toν... χορό άνοιξε για τη φετινή σεζόν η Κέλλυ Κελεκίδου με τον παρτενέρ της Βαγγέλη Χολέβα. Το ζευγάρι χόρεψε cha cha cha στους ρυθμούς του τραγουδιού "Πιο ψηλά" των Vegas. H κριτική επιτροπή έδωσε στο ζευγάρι... εξάρια! (σύνολο 30 βαθμοί)

Το δεύτερο ζευγάρι που χόρεψε στο πρώτο Dancing with the stars ΙΙΙ ήταν ο Νίκος Αναδιώτης με την παρτενέρ του Αναστασία Δρακά και χόρεψαν tango. H κριτική επιτροπή τους έδωσε 6, 5, 7, 5, 6 (σύνολο 29 βαθμούς).

Το τρίτο ζευγάρι η Βάσια Τριφύλλη με τον παρτενέρ της Δημήτρη Φωκά χόρεψαν chachacha. H κριτική επιτροπή τόνισε τη θεατρικότητά της, το κέφι της, το ταμπεραμέντο της και πώς όλοι διασκέδασαν με την παρουσία της. "Πάντως δεν ήταν τσάμικο αυτό που χόρεψα", είπε η ίδια με χιούμορ και συμπλήρωσε ότι περιμένει βαθμολογία... μείον.Οι βαθμοί που συγκέντρωσαν ήταν 6, 6, 7, 6, 7 (σύνολο 32 βαθμούς)

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο καβαλιέρος της, Παύλος Μανογιαννάκης ήταν το τέταρτο ζευγάρι. Ένα ζευγάρι που εντυπωσίασε με τη χορογραφία του και την καλή εκτέλεσή της. Απαρατήρητη δεν πέρασε και η sexy εμφάνιση του ηθοποιού. Οι βαθμοί που συγκέντρωσαν ήταν 7, 6, 7, 7, 7, (σύνολο 34 βαθμούς)

Το πέμπτο ζευγάρι που χόρεψε ήταν ο Γιάννης Αϊβάζης με την παρτενέρ του Ευτυχία Μαρκετάκη. Μόνο που απ’ ό,τι φαίνεται ο ηθοποιός δεν τα κατάφερε αρκετά καλά, καθώς ο Γιάννης Λάτσιος είπ:ε "ήσασταν το πιο αδύναμο ζευγάρι μέχρι στιγμής". Οι βαθμοί που συγκέντρωσαν ήταν 5, 6, 5, 4, 5, (σύνολο 25).

Το έκτο ζευγάρι ήταν η Βάνα Μπάρμπα με τον παρτενέρ της Θοδωρή Παναγάκο. Η κριτική επιτροπή σχολίασε το sex appeal και τον ερωτισμό της ηθοποιού και πόσο περίμεναν να χορέψει. Η Βάνα έδωσε τα γάντια της στο Γιάννη Λάτσιο και εκείνος ανταπέδωσε την κριτική λέγοντας ότι είναι υπέροχη, αν και στη χορογραφία υπήρχαν τεχνικά λάθη. Οι βαθμοί της κριτικής επιτροπής 6, 6, 6, 6, 7 (σύνολο 31 βαθμοί)

Ο Κώστας Κρομμύδας και η Άννα Πολύζου ήταν το έβδομο ζευγάρι της αποψινής βραδιά και χόρεψε τάνγκο. Η κριτική επιτροπή βρήκε πολύ καλό το ζευγάρι γενικά, αλλά είχε μια διαφωνία για την θεατρικότητά που έβγαλε. Οι βαθμοί της κριτικής επιτροπής ήταν 6, 6, 6, 6, 7 (σύνολο 34 βαθμοί).

Το ένατο ζευγάρι του show ήταν ο Σπύρος Σούλης και η Μαρία Αντιμισάρη που χόρεψαν ταγκό. "Υπάρχει ταλέντο και έκφραση και τεχνική" είπε η Κάτια Δανδουλάκη στον Σπύρο Σούλη, αλλά η κριτική επιτροπή επεσήμανε ότι περίμεναν κάτι περισσότερο σε σχέση με τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει από την περσινή του guest εμφάνιση στο show. Ωστόσο, η Γκαλένα Βελίκοβα χαρακτήρισε το ζευγάρι το πιο αριστοκρατικό της βραδιάς, ενώ ο Αλέξης Κωστάλας πρότεινε στο Σπύρο Σούλη να γίνει ένας "αρχιτέκτονας- χορευτής". Οι βαθμοί της κριτικής επιτροπής 7, 6, 6, 6, 6 (σύνολο 31 βαθμοί).

Η Έλενα Παπαβασιλείου και o Ηλίας Μπούτσης ήταν το δέκατο ζευγάρι που εμφανίστηκε στο παρκέ του "Dancing with the stars III". H παρουσιάστρια και ραδιοφωνικός παραγωγός ήταν μία ακόμα sexy παρουσία που άφησε εντυπώσεις. “Ναζιάρα και sexy” την χαρακτήρισε η Γκαλένα Βελίκοβα και ο Γιάννης Λάτσιος χαρακτήρισε τις πόζες της "εξαιρετικές". Οι βαθμοί της κριτικής επιτροπής ήταν 6, 6, 7, 6, 7 (σύνολο 32 βαθμοί)

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Έμιλυ Ματθαιακάκη εμφανίστηκαν ενδέκατοι και χόρεψαν – τι άλλο;- ταγκό. "Περιμένουμε πιο πολλά πράγματα και έχουμε απαιτήσεις από εσένα" είπε στον τραγουδιστή ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ η κριτική επιτροπή συμφώνησε ότι ο Γιώργος Τσαλίκης χρειάζεται περισσότερη πειθαρχία, αλλά τα μηνύματα για την εξέλιξη του είναι πολύ θετικά και η ενέργειά του μοναδική. Οι βαθμοί της κριτικής επιτροπής 6, 6, 6, 6, 6 (σύνολο 30 βαθμοί)

Το δωδέκατο ζευγάρι της βραδιά ήταν η Νικολέττα Ράλλη και ο παρτενέρ της Yuri Dimitrov. "Πόλυ κέφι και μπριο έβγαλε η Νικολέττα στη χορογραφία" σχολίασε η Κάτια Δανδουλάκη και η Γκαλένα Βελίκοβα συμφώνησε. Τους εντυπωσίασε το γεγονός ότι η Νικολέττα τραγουδούσε στη διάρκεια της χορογραφίας, όπως και η ανεβασμένη διάθεσή της! Οι βαθμοί της κριτικής επιτροπής 6, 6, 6, 6, 6 (σύνολο 30 βαθμοί)

Ο Ηλίας Βρεττός και η Κλώντια Άννα Στόγια εμφανίστηκαν δέκατοι τρίτοι. "Φυσικό ταλέντο" τον χαρακτήρισε η Γκαλένα και η επιτροπή συμφνώησε στο  ό,τι ήταν το καλύτερο τάγκο της βραδιάς δίνοντας και τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Οι βαθμοί της κριτικής επιτροπής 7, 7, 7, 7, 7 (σύνολο 35 βαθμοί)

Η Μαριάντα Πιερίδη και Διονύσης Βάλμης ήταν το δέκατο τέταρτο και τελευταίο ζευγάρι του "Dancing with the stars ΙΙΙ". "Χόρεψες καλά αλλά πρέπει λίγο να λυθείς" σχολίασε ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ η επιτροπή συμφώνησε ότι πρέπει να δουλέψουν περισσότερο, καθώς σαν ζευγάρι έχουν πολλές δυνατότητες για να φτάσουν μακριά. Οι βαθμοί της κριτικής επιτροπής 6, 6, 6, 5, 6 (σύνολο 29  βαθμοί)

Η τελική κατάταξη των ζευγαριών έχει ως εξής:

Βαθμολογία DWTS3

Βαθμολογία DWTS3

Δείτε την έναρξη του "Dancing with the stars III"

Δείτε όλες τις εμφανίσεις των συμμετεχόντων στο video gallery που προηγείται.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR