counter

Η εξομολόγηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη:"Ο θάνατος της μητέρας μου με έχει διαλύσει. Ζω σε βαρύ πένθος"

Η εξομολόγηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη:"Ο θάνατος της μητέρας μου με έχει διαλύσει. Ζω σε βαρύ πένθος"
Η εξομολόγηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη:"Ο θάνατος της μητέρας μου με έχει διαλύσει. Ζω σε βαρύ πένθος"

Ευδοκία Ρουμελιώτη

Η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για όλα όσα νιώθει μετά τον πρόσφατο χαμό της μητέρας της, τη ζωή με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη και απαντάει σε αυτά που ειπώθηκαν για τη σχέση τους, αλλά και τον λόγο που δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί.

"Ο θάνατος της μητέρας μου άλλαξε τη ζωή μου εντελώς" είναι τα πρώτα της λόγια στη Μαρία Λεμονία και το "Πρώτο Θέμα" και συνεχίζει μιλώντας σχετικά με την αγωγή που κατέθηκε από εκείνη και τον αδελφό της , Γιώργο, σε όλους όσοι θεωρούν υπεύθυνους για τον θάνατο της μητέρας τους: "Το θέμα το χειρίζονται οι δικηγόροι και έχει πάρει τη δικαστική οδό".

Μίλησε, όμως και για τα σχόλια που γράφτηκαν στην αρχή της σχέσης της με τον επιχειρηματία Νικηφόρο Χαραγκιώνη, τον σύζυγό της πλέον. "Κάποια στιγμή γράφτηκε ότι ο Νικηφόρος, ο οποίος είχε κάνει έναν ακόμα γάμο κατά το παρελθόν χώρισε για μένακι ας είχε χωρίσει ενάμιση χρόνο προτού γνωριστούμε. Ήταν ότι πιο τρελό είχα ακούσει και είχα πληγωθεί, καθώς κάτι τέτοιο ερχόταν σε αντίθεση με τιος αρχές μου. Τα τρία χρόνια της σχέσης που προηγήθηκαν του γάμου μου άκουσα διάφορα, μόνο και μόνο επειδή ο Νικηφόρος είναι αυτός που είναι. Αν ήταν κάποιος άλλος ούτε που θα τους ενδιέφερε να ασχοληθούν μαζί του".

Ευδοκία Ρουμελιώτη - Νικηφόρος Χαραγκιώνης

Η γνωριμία τους

"Γνωριστήκαμε τυχαία από ένα ζευγάρι κοινών φίλων. Ήρθαν να με δουν στην παράασταση και ομολογώ ότι μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Ίσως εγώ να ήμουν αρχικά πιο εκδηλωτική από εκείνον. Ένιωσα ότι με αυτόν τον άνθρωπο ήθελα να κάνω οικογένεια. Και όταν λέω οικογένεια εννοώ παιδιά". 

Η οικογένεια

"Θέλω παιδιά, αλλά όχι τώρα. Ο θάνατος της μητέρας μου με έχει διαλύσει οπότε το timing δεν είναι το κατάλληλο".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR