counter

H αμήχανη συνάντηση με τον πρώην σύζυγό της μετά το διαζύγιο

H αμήχανη συνάντηση με τον πρώην σύζυγό της μετά το διαζύγιο
H αμήχανη συνάντηση με τον πρώην σύζυγό της μετά το διαζύγιο


Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Η πρώτη συνάντηση δύο πρώην μετά από ένα δύσκολο χωρισμό δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Αυτή την αμηχανία γνώρισε η pop star Katy Perry όταν κατάλαβε ότι στο γήπεδο που πήγε, βρισκόταν σε κοντινή κερκίδα ο πρώην σύζυγός της Russell Brand.

Το ζευγάρι μετά από ένα παράφορο έρωτα επισημοποιήσε τη σχέση του το 2010 με μια πανάκριβη τελετή στην Ινδία. Το διαζύγιο, όμως, ήρθε γρήγορα, σχεδόν ενάμιση χρόνο αργότερα και όπως η Perry έχει δηλώσει ο χωρισμός ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που αντιμετώπισε στη ζωή της.

Οι δύο πρώην σύντροφοι, παρά τις διαφορές τους, είναι και οι δύο οπαδοί της ομάδας μπάσκετ του Los Angeles, Lakers. Χτες διάλεξαν την ίδια μέρα για να υποστηρίξουν από τις κερκίδες την αγαπημένη τους ομάδα στον αγώνα με τους Dallas Maverics. Οι πρώην αγαπημένοι προσπάθησαν να το παίξουν άνετοι και να αποφύγουν μια τετ α τετ συνάντηση.  Η Kate συνοδευόταν από τον μπαμπά της Κeith Hudson ενώ ο Russell Brand είχε μαζί του δύο μικρά αγόρια.

Όταν η Kate κατάλαβε την παρουσία του Russell άρχισε να τρώει τα νύχια της, ενώ εκείνος ακόμα πιο σφιγμένος κοιτούσε συνεχώς το κινητό του.

Τουλάχιστον η Katy φορούσε ένα στενό φόρεμα με μοβ λεοπάρ σχέδιο, που αναδείκνυε τις καμπύλες της και σίγουρα θα σκέφτηκε ότι είδε ο πρώην της τι χάνει!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR