counter

Δείτε τις φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλιά που ξεκίνησαν τις φήμες για εγκυμοσύνη

Δείτε τις φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλιά που ξεκίνησαν τις φήμες για εγκυμοσύνη
Δείτε τις φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλιά που ξεκίνησαν τις φήμες για εγκυμοσύνη

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Η γλυκιά Mila Kunis δεν μπορούσε να φανταστεί τον πανικό που θα προκαλούσε η μπλούζα που επέλεξε να φορέσει για την κυριακάτικη βόλτα της με τον Ashton Kutcher. H 29χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα ριγέ τοπ, που έπρεπε να γνωρίζει ότι παχαίνει, και έτσι ξεκίνησε τις φήμες ότι κυοφορεί το μωρό του Kutcher.

Η αλήθεια είναι ότι αν κοιτάξετε προσεκτικά τις φωτογραφίες η κοιλίτσα της δείχνει λίγο φουσκωμένη, αλλά μάλλον φούσκωσε από κάτι που πιθανόν να έφαγε γιατί σύντομα ο εκπρόσωπός της σταμάτησε τις φήμες που κατέκλυσαν το διαδίκτυο, διευκρίζοντας ότι η ηθοποιός δεν είναι έγκυος.

Η Mila Kunis που πρόσφατα ανακηρύχτηκε από το περιοδικό "ESQUIRE" ως η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη έχει μιλήσει κατά το παρελθόν για την επιθυμία της να γίνει μαμά. "Θέλω να κάνω οικογένεια. Προτιμώ να είμαι ερωτευμένη και να κάνω παιδί από το να κάνω μια ακόμη ταινία".

Φίλος του Kutcher πρόσφατα αποκάλυψε ότι και το βιολογικό ρολόι του ηθοποιού έχει αρχίσει να χτυπάει: "Ο Ashton νιώθει έτοιμος να γίνει μπαμπάς και το θέλει εδώ και πολύ καιρό. Με την Demi Moore δεν κατάφεραν να κάνουν ένα παιδί, εξαιτίας της ηλικίας της Demi".

Το ζευγάρι πάντως μετρά μόλις λίγους μήνες σχέσης και μάλλον τα δημοσιεύματα βιάστηκαν να τους κάνουν γονείς και να δώσουν ακόμα ένα χτύπημα κάτω από την μέση στην Demi Moore, που προσπαθεί να ξεπεράσει τον καρδιοκατακτητή Ashton.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR