counter

Μιλάει για την πλαστική στήθους που έκανε η Καίτη Γαρμπή για χατίρι του & δηλώνει: "Δεν με ενόχλησε που έλεγαν ότι με ταϊζει η γυναίκα μου"

Μιλάει για την πλαστική στήθους που έκανε η Καίτη Γαρμπή για χατίρι του & δηλώνει: "Δεν με ενόχλησε που έλεγαν ότι με ταϊζει η γυναίκα μου"
Μιλάει για την πλαστική στήθους που έκανε η Καίτη Γαρμπή για χατίρι του & δηλώνει: "Δεν με ενόχλησε που έλεγαν ότι με ταϊζει η γυναίκα μου"

Διονύσης Σχοινάς

Καλεσμένος του FTHIS TV ήταν ο Διονύσης Σχοινάς τη Τρίτη 23 Οκτωβρίου και ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να μιλήσει για όλα, ακόμα και για τη πλαστική στήθους που έκανε η γυναίκα του Καίτη Γαρμπή για χατίρι του!

Με έφτιαξε πολύ η Καίτη!
Στη δήλωση της Καίτης Γαρμπή, ότι έφτιαξε το στήθος της για τον άντρα της, απάντησε ο Διονύσης Σχοινάς και τόνισε ότι με “με έφτιαξε αυτό. Ήξερε ότι μου αρέσει αυτό στη γυναίκα και το έκανε”. Και δεν δίστασε να συμπληρώσει ότι “η Καίτη κάνει πολλά για μένα. Και μόνο που με ανέχεται τόσο καιρό με την τρέλα και την επιπολαιότητά μου, είναι ήρωας”.
Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι σε μια σχέση πρέπει και οι δύο να κάνουν συμβιβασμούς και παραδέχθηκε ότι “ και εγώ έχω κόψει πολλά πράγματα. Όμως αυτές τις αλλαγές δεν τις κάνεις για τον άλλο, αλλά για τη πάρτη σου” και θυμήθηκε πως “όταν η Καίτη γέννησε και δεν ήθελε το παιδί να μεγαλώσει με μια ξένη γυναίκα, έμεινα τρία χρόνια εκτός νύχτας για να το μεγαλώσω εγώ. Και δεν με ενόχλησε καθόλου, έστω και αν γράφανε κάποιοι ότι τον ταΐζει η γυναίκα του”.

Δύο καλλιτέχνες στο ίδιο… σπίτι
Όσο για συνύπαρξη του με μια άλλη τραγουδίστρια κάτω από την ίδια στέγη, ο Διονύσης Σχοινάς τόνισε πως είναι καταπληκτικά. “Γνωρίζει ο ένας τη δουλειά του άλλου, καταλαβαίνει το ωράριό του, τα θέλω του, τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές του” είπε, συμπληρώνοντας ότι δεν έχει καμιά ανασφάλεια που έχει δίπλα του μια τόσο ωραία γυναίκα όσο η Καίτη Γαρμπή: “Το αντίθετο, με φτιάχνει αυτό. Είναι ωραίο να ξυπνάς μετά από 10-15 χρόνια γάμου και να βλέπεις ένα όμορφο πρόσωπο δίπλα σου στο κρεβάτι. Άλλωστε μέχρι και σήμερα είμαι ερωτευμένος με την Καίτη”.
Ωστόσο όπως ξεκαθάρισε “όσο καλή και να είναι μια σχέση, πρέπει να τη δουλεύεις συνεχώς, ακόμα και να κάνεις εκπλήξεις στον άλλον” και θυμήθηκε όταν “είχαμε αγοράσει ένα σπίτι που ήταν τελείως ερείπιο, και σε μια επέτειό μας, πήγα στο κάτω μέρος της οικοδομής, το γέμισα με κεριά, σερβιτόρους, τριαντάφυλλα, για να το γιορτάσουμε”.

Πότε την… κάνει από το σπίτι ο Διονύσης Σχοινάς;
Όμως όπως σε όλα τα ζευγάρια, έτσι και ανάμεσα στον Διονύση και τη Καίτη, υπάρχουν τσακωμοί καμιά φορά. Και ο τραγουδιστής παραδέχθηκε πως τους αντιμετωπίζει: “Μόλις δω ότι ανεβαίνει η ένταση της φωνής, παίρνω το αμάξι μου και φεύγω. Και ξαναγυρίζω μετά από δέκα λεπτά και είμαστε μια χαρά. Διότι πάνω στα νεύρα σου μπορείς να πεις πολλά και τα λόγια μένουν. Και δεν χρειάζεται αυτό”.

 

Είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου
Για τη σχέση του με τον γιο του μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς αποκαλύπτοντας τον έρωτα που του έχει. “Νομίζω πως όλοι οι γονείς είναι ερωτευμένοι με τα παιδιά τους” συμπλήρωσε, ενώ παραδέχθηκε ότι “με τον γιο μου κάνουμε όλα τα αντρικά πράγματα. Τον πάω για μπάλα, παίζουμε playstation, βλέπουμε γυναίκες και βαθμολογούμε” είπε γελώντας. Πάντως αυτό που ακόμα τον συγκινεί είναι ότι “αγκαλιάζει μας αγκαλιάζει στο σχολείο, πράγμα που δεν κάνουν πολλά άλλα παιδιά”.
Μάλιστα ο Διονύσης Σχοινάς παραδέχθηκε ότι κάποια στιγμή πίστεψε ότι δεν θα κάνανε παιδί με τη Καίτη Γαρμπή. “Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδί, γιατί η Καίτη έπρεπε να κάνει εξωσωματική. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα κάναμε παιδί. Θεωρούσα ότι επειδή τα είχαμε όλα, νόμιζα ότι αυτό το δώρο δεν θα μας το έδινε ποτέ ο Θεός”.

Στεναχωρήθηκα πολύ με την περιπέτεια του Λάμπη
Είναι γνωστό ότι ο Διονύσης Σχοινάς είναι φίλος με τον Λάμπη Λιβιεράτο και δεν δίστασε να πει τα όσα νιώθει για την περιπέτειά του. “Στεναχωρήθηκα πολύ. Έχουμε μιλήσει και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει. Ξέρεις είναι από αυτά τα κλικ που κάνει ξαφνικά ο οργανισμός και γυρνάει ο διακόπτης. Άλλο ένα κλικ θέλει και ξαναγυρίζει στη σωστή θέση” είπε ο γνωστός τραγουδιστής.
“Του σκάσανε πολλά άσχημα μαζεμένα και πήρε μόνος του την απόφαση να μπει στη κλινική για να δει τι τρέχει με τον εαυτό του. Ο Λάμπης είναι πολύ μορφωμένος, του ήρθαν στραβά τα πράγματα, αλλά είναι δυνατό παιδί” είπε ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος συμπλήρωσε: “Αν ήθελε ο Λάμπης θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του ξανά”.

Στον χορό είμαι… πάγος!
Ο Διονύσης Σχοινάς παραδέχθηκε ότι δεν θα έπαιρνε ποτέ μέρος στο “Dancing with the Stars”. Όχι για πολλούς λόγους, αλλά “δεν το έχω με τον χορό, είμαι πάγος. Αν πάω θα γελάσουμε πάρα πολύ”.

Η αισιοδοξία είναι μονόδρομος πλέον
Για τη κρίση που περνάει η Ελλάδα και την απαισιοδοξία μίλησε ο αγαπημένος τραγουδιστής, λέγοντας πως “πλέον έχουμε φτάσει στον πάτο, δεν έχει πιο κάτω. Άρα η αισιοδοξία είναι μονόδρομος. Σίγουρα κάποια στιγμή θα αλλάξει αυτή η κατάσταση που ζούμε”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR