counter

Δείτε τη στιγμή που παρ’ ολίγο να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια γυρισμάτων

Δείτε τη στιγμή που παρ’ ολίγο να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια γυρισμάτων
Δείτε τη στιγμή που παρ’ ολίγο να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια γυρισμάτων

Gerard Butler

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

To video που προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή "Good Morning America"  δείχνει για πρώτη φορά τις τρομακτικές στιγμές που έζησε ο Gerard Butler το 2011 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Chasing Maverics". Ο ηθοποιός που ήταν προσκεκλημένος στο show περιέγραψε στη δημοσιογράφο τα όσα έζησε και παρ' ολίγο να του στοιχίσει τη ζωή του.

Το απόσπασμα δείχνει τον Gerard να βρίσκεται πάνω σε σανίδα του surf και εκείνη τη στιγμή ένα τεράστιο κύμα να τον "καταπίνει". Το κύμα τον βύθισε μέσα στη θάλασσα και ο ηθοποιός έμεινε κάτω από το νερό για περίπου ένα λεπτό.

Ο σκωτσέζος ηθοποιός παρακολουθώντας ξανά το video μαζί με τη δημοσιογράφο είπε: "Είναι τρελό. Ακόμα και τώρα που το ξαναβλέπω, μου φέρνει την άσχημη ανάμνηση. Ήταν σαν να ήρθε τσουνάμι που με βύθιζε όλο και πιο βαθιά. Ήμουν κάτω από το νερό για αρκετή ώρα και το νερό με παράσερνε μέχρι που ήρθε και δεύτερο κύμα. Τότε σκέφτηκα. 'Ουάου, θα πεθάνω στα γυρίσματα ταινίας'."

Η ταινία είναι βασισμένη στην πραγματική ιστορία του Jay Moriarty, ενός 16χρονου παιδιού που ήθελε να δαμάσει τα άγρια κύματα της Santa Cruz.

"Όταν άκουσα το σενάριο σκέφτηκα ότι αυτή θα ήταν η τέλεια ευκαιρία να μάθω windsurf", πρόσθεσε ο ηθοποιός. Μπορεί να έμαθε windsurfing, αλλά είναι σίγουρο πως μετά από αυτή την εμπειρία δεν έγινε το αγαπημένο του σπορ.

Δείτε το video με την τρομακτική του εμπειρία.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR