counter

Τζέραρντ Μπάτλερ - Σοφία Χαρμαντά: Είναι ξανά ζευγάρι

Τζέραρντ Μπάτλερ - Σοφία Χαρμαντά: Είναι ξανά ζευγάρι
Τζέραρντ Μπάτλερ - Σοφία Χαρμαντά: Είναι ξανά ζευγάρι

Την Ελλάδα επισκέφτηκε πριν από λίγο διάστημα ο Τζέραρντ Μπάτλερκαθώς βρέθηκε στους εορτασμούς για τα 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών, αλλά και έτρεξε ως λαμπαδηδρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Αυτό που συζητήθηκε αρκετά ήταν η παρουσία της Ελληνίδας καλλονής, Σοφίας Χαρμαντά στο πλευρό του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της RealLife, ο Τζέραρντ Μπάτλερ και η Σοφία Χαρμαντά είναι και πάλι ζευγάρι και ευτυχισμένοι.

Το ειδύλλιο τους ξεκίνησε μέσα στο 2019, το οποίο διακόπηκε όταν ο διάσημος σταρ τα ξαναβρήκε για ένα σύντομο διάστημα, με την πρώην σύντροφό του, Μόργκαν Μπράουν, με την οποία ήταν μαζί από το 2014 έως το 2016. 

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, η σχέση της Σοφίας Χαρμαντά με τον Τζέραρντ Μπάτλερ είχε πολύ δυνατά στοιχεία, καθώς, μετά από λίγους μήνες, ο 50χρονος αστέρας χώρισε τη Μόργκαν και επέστρεψε στην αγκαλιά της Σοφίας.

Ο διάσημος ηθοποιός είναι αυτός που βοήθησε τη Σοφία Χαρμαντά στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην Αμερική. Όταν η καλλίγραμμη καλλονή ξεκίνησε την καριέρα της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Τζέραρντ Μπάτλερ ήταν εκείνος που τη φιλοξένησε για τους πρώτους επτά μήνες στην υπερπολυτελή κατοικία του στο Λος Άντζελες και τη βοήθησε να έρθει σε επαφή με τους κορυφαίους μάνατζερ στη βιομηχανία της μόδας και του κινηματογράφου.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, η Σοφία Χαρμαντά ήταν ο λόγος που ο αστέρας του Χόλιγουντ πραγματοποίησε το ταξίδι στη χώρα μας και δεν το ακύρωσε λόγω κορονοϊού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR